Komentara: 8
Pregleda: 11548

Akademija Oxford u Subotici

03.12.2014. u 19:17h
Izvor: Subotica.com
Nedavno je u okviru škole stranih jezika Akademije Oxford započela sa radom i škola u Subotici. Iako mlad centar, svojim standardno kvalitetnim i profesionalnim radom, veoma brzo zauzeo je prvo mesto u našem gradu, kako po broju upisanih polaznika, tako i po broju različitih kurseva koji se održavaju. Srce ove velike i svetski organizovane institucije nalazi se u Jagodini. Veliki centri su u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i mnogim drugim mestima.
Akademija Oxford u Subotici

Škola stranih jezika u Subotici pruža mogućnost da naučite preko 30 stranih jezika, na više od 200 različitih načina uz pomoć trenutno 30 zaposlenih profesora koji pružaju mogućnost edukacije i obrazovanja na najbolji način.

Pored engleskog, nemačkog, mađarskog, španskog i italijanskog jezika koji obično imaju najviše polaznika, u Školi stranih jezika Oxford mogu se naučiti i japanski, kineski, arapski, norveški i mnogi drugi jezici koje Vi želite.

Kursevi se održavaju u grupama, individualno ili online,  tako da 90 minuta možete da učite sa drugim polaznicima, a možete biti i sami sa profesorom, dva puta nedeljno. Trenutno u Subotici ima 120 polaznika po grupama i skoro 40 polaznika koji pohađaju individualnu nastavu. Pripreme za sve međunarodne sertifikate poput Toefl, Cambridge ili Goethe i mnoge druge, omogućile su polaznicima veću spremnost i sigurnost pri izlasku na polaganje istih.

Pored Škole stranih jezika, bave se i prevođenjem sudskih dokumenata, sa overom i bez overe sudskih tumača za SVE JEZIKE.

Akademija Oxford u Subotici

U Akademji Oxford mežete pohađati i kurseve stručnog osposobljavanja koji su veoma traženi. Od velike su pomoći pri pronalaženju posla. Trenutno u Subotici ima desetak polaznika za ova nepuna dva meseca koliko postoji škola u našem gradu koji su već završili kurseve kuvara, negovateljice, frizera i šminkera.

Neki od NAJTRAŽENIJIH stručnih kurseva su: zidar, zavarivač - sa atestom, barmen, baštovan, vodoinstalater, građevinski limar, kamenorezac, grnčar, kuvar, poslastičar, pekar, mesar, stolar, konobar, automehaničar, autoelektričar, krojač, bravar, keramičar, moler, gerontodomaćica, gerontonegovateljica, časovničar, frizer, manikir, pedikir, maser, šminker, kurs za web dizajn, knjigovodstveni kurs, poslovni sekretar- asistent, daktilografski kurs i još mnogi drugi.

Akademija Oxford u Subotici

Pored svega navedenog, Akademija Oxford ima i Školu računara. Ona je zvanični ECDL (European Computer Driving Licence ) TEST CENTAR. Pored ECDL kursa pri Školi računara su još mnogi kursevi.

Posle završenog kursa polaznici dobijaju diplomu i sertifikat i, naravno, stečeno znanje. U samom srcu grada na adresi Korzo 1/4 na I spratu, čekaju vas koordinatori i profesori Akademije Oxford čiji je primarni cilj širiti znanje, na način koji Vama odgovara, u vreme koje Vi zakažete, u opremljenim i ugodnim prostorijama za rad.

Sve dodatne informacije možete pogledati na zvaničnom sajtu Akademije Oxford: www.akademijaoxford.com, a njihova kancelarija u Subotici se nalazi na adresi Korzo 1/4, I sprat. Radno vreme je od 08 do 16 časova, a kontakt telefoni su: 024/555-622 i 069/30-80-622.

Izvor: Subotica.com
Akademija Oxford u Subotici Akademija Oxford u Subotici Akademija Oxford u Subotici Akademija Oxford u Subotici Akademija Oxford u Subotici Akademija Oxford u Subotici Akademija Oxford u Subotici Akademija Oxford u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 11548

Povezana vest

Povezane teme

strani jezici subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.