Komentara: 1
Pregleda: 5147

Akademija Oxford organizuje besplatan kurs engleskog jezika za osnovce

11.05.2017. u 16:58h > 19:05
Izvor: PR tekst
Ogranak Akademije Oxford u Subotici organizuje promotivni kurs engleskog jezika za osnovce. Decu možete prijaviti do 24. maja i prvi mesec je besplatan.
Akademija Oxford organizuje besplatan kurs engleskog jezika za osnovce

Promotivni kurs obuhvata uzrast osnovaca, ali na njega možete prijaviti i decu predškolskog uzrasta. Nastava počinje 27. maja i trajaće do 27. juna. Časovi u trajanju od 60 minuta, održavaće se jednom nedeljno i to subotom, kako bi Vaša deca pohađanje kursa što bolje mogla uskladiti sa obavezama koje preko nedelje imaju u školi. Takođe, Akademija Vam nudi mogućnost da upišete decu na kurseve nemačkog i mađarskog jezika.

Kako će se nastava za decu odvijati objasnila je Dijana Babić, kordinatorka programa školice za osnovce.

- Deca će učiti kroz zabavu, neće biti suvoparno kao u školi. U učionicama imamo savremenu opremu i televizore preko kojih ćemo im puštati video snimke, pesmice ili kratke filmove, prilagođene njihovom uzrastu, kako bi deca na zabavan način učila nove reči – istakla je Dijana Babić.

Tijana Karan, kordinatora Akademije Oxford u Subotici, kaže da je cilj da se deca tokom promotivnog perioda upoznaju sa profesorima, s nastavom, da vide kako to funkcioniše i da li im takav način rada odgovara.

- Ovog meseca nećemo koristiti knjige, nego ćemo učiti kroz igru, a od septembra će se nastava odvijati po našim knjigama. Deca će od nas dobiti sveske na poklon, tako da roditelji to ne moraju kupovati. Najbolja i najuspešnija deca će biti nagrađena, dobijaće simboličan poklon, da to bude podstrek njima, ali i drugima da uče i napreduju – rekla je Tijana Karan.

Deca će pohađati kurs u grupama, koje najviše mogu da broje 10 polaznika. Grupe su osmišljene tako da bi profesori, koji rade sa decom, mogli što više da im se posvete.

- Profesori će moći im da pomognu oko domaćih zadataka, i ukoliko imaju neki problem u školi ili ne razumeju neku lekciju, mogu da ih pitaju da im objasne gradivo – navela je Dijana Babić i dodala da im je najvažnije da deca odavde izađu zadovoljna, nasmejana i srećna.

Akademija Oxford organizuje besplatan kurs engleskog jezika za osnovce

Preko leta nastave neće biti, ali će od septembra početi kursevi jezika za osnovce koji će pratiti čitavu školsku godinu, odnosno od septembra do juna, i tada će se nastava održavati dva puta nedeljno. Cena kursa će iznositi 1.800 dinara za jedan mesec, a ukoliko prijavite dvoje dece, dobićete popust, pa će tako mesečna rata biti 1.500 dinara. Ukoliko želite da Vaše dete dobije Cambridge sertifikat, u tom slučaju cena će biti skuplja za samo 200 dinara, odnosno iznosiće 2.000 dinara mesečno.

Akademija Oxford postoji u našem gradu od septembra 2014. godine, a glavna filijala, iz koje je sve poteklo, nalazi se u Jagodini. Veliki centri nalaze se u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i u još dvadeset filijala.

Ova škola stranih jezika pruža mogućnost učenja i za odrasle više od 30 stranih jezika, uz pomoć najsavremenijih programa i metoda rada. Pored engleskog, nemačkog, mađarskog, španskog i italijanskog jezika, koji obično imaju najviše polaznika, mogu se naučiti i japanski, kineski, arapski, norveški i mnogi drugi jezici. Kursevi se održavaju u grupama, individualno ili online, tako da 90 minuta možete da učite sa drugim polaznicima, a možete biti i sami sa profesorom, dva puta nedeljno.

Takođe, Akademija Oxord pruža i usluge prevođenja na svim stranim jezima, što pismenog sa overom sudskog tumača, bez overe sudskog tumača, tako i sve vrste usmenog prevođenja.

U Akademji možete pohađati i kurseve stručnog osposobljavanja koji su veoma traženi. Najaktuelniji stručni kursevi su: zidar, zavarivač - sa atestom, barmen, baštovan, vodoinstalater, građevinski, limar, kamenorezac, grnčar, kuvar, poslastičar, pekar, mesar, stolar, konobar, automehaničar, autoelektričar, krojač, bravar, keramičar, moler, gerontodomaćica, gerontonegovateljica, časovničar, frizer, manikir, pedikir, maser, šminker, kurs za web dizajn, knjigovodstveni kurs, poslovnisekretar- asistent, daktilografski kurs i drugi.

Pored svega navedenog, Akademija Oxford ima i Školu računara. Ona je zvanični ECDL (European Computer Driving Licence) TEST CENTAR. Pored ECDL kursa, pri Školi računara su još mnogi drugi kursevi.

Posle završenog kursa pored stečeno znanja polaznici dobijaju diplomu i sertifikat. U samom srcu grada na adresi Korzo 1/4 na I spratu, čeka Vas uvek ljubazno osoblje, od koordinatora do profesora, čiji je primarni cilj širiti znanje, na način koji Vama odgovara, u vreme koje Vi zakažete, u opremljenim i ugodnim prostorijama za rad. Radno vreme Akademije je od 08 do 18 časova. Kontakt telefoni su: 024/555-622 i 069/30-80-622.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5147

Povezane vesti

Povezane teme

strani jezici subotica

engleski jezik

akademija oxford

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.