• Pregleda: 3409

Agroposlovi pomogli deci OISŠ "Žarko Zrenjanin"

Agroposlovi pomogli deci OISŠ "Žarko Zrenjanin"

Zaposleni u kompaniji Agroposlovi izražavaju zadovoljstvo zbog toga što su uprkos velikoj krizi bili u prilici da donacijom finansijskih sredstava učine srećnom decu iz škole „Žarko Zrenjanin", navodi se u saopštenju za javnost kompanije Agroposlovi, koje je potpisala direktorka Jelena Jovanović.

Drago nam je što smo u toj nameri imali podršku gradonačelnika Saše Vučinića, ističe se u saopštenju i dodaje da je ova kompanija danas ponosna na dva velika uspeha koja želi da podeli sa svima - povratak Fidelinke na mesto koje zaslužuje i afirmisanje poslovne etike i društvenih vrednosti koje štite i pomažu naše najugroženije sugrađane.

Izvor: SuMedija

povezane teme

5
Pitalica Odgovori
Bez uvrede, ali, da li je Preokret to kada Fidelinka postane Agroposlovi?
sara Odgovori
svaka cast Agroposlovima! i ostale suboticke firme treba da se ugledaju na ovaj primer a ne da nam deca gladuju, to je nedopustivo!
kosta Odgovori
Ne manipulišite sa tom decom. Oni su divni i nemaju nikakvu potrebu da ih Vi spominjete. Nađite sebi drugačije načine za afirmaciju.
normalan Odgovori
@Pitalica pa nije Agroposlovi firma koja je unistila Fidelinku!!!!
Zlonameran ti je post.
@kosta a koliko si ti para donirao skoli Zarko Zrenjanin?
@ normalan Odgovori
Da li si ti normalan?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.