Komentara: 1
Pregleda: 5430

"Agrarpromet" pobednik 4. Memorijalnog turnira u basketu "Branko Zrnić - Bajmok 2017"

31.07.2017. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
U izuzetno dramatičnom i neizvesnom finalu pred punim tribinama bajmočkog Sportskog centra, ček u iznosu od 35.000 dinara kao i veliki prelazni pehar osvojila je ekipa "Agrarpromet" (Prlja Predrag, Stojanović Srđan, Сvjetković Nenad i Stefan Kalaba).
"Agrarpromet" pobednik 4. Memorijalnog turnira u basketu "Branko Zrnić - Bajmok 2017"

Nakon tri večeri sinoć je u Bajmoku završen 4. Memorijalni turnir u basketu "Branko Zrnić" - Bajmok 2017. U veoma interesantnom, u pojedinim trenucima i dosta napetom finalu ekipa "Agrarpromet" pobeđuje ekipu "Lični" (Aleksandar Drakulić, Aleksandar Sokolović, Nemanja Miščević i Stefan Ljubenković) rezultatom 2:1 u basketima.

Ekipa "Lični", iako u finalu bez Ljubenkovića, pružila je izvanrednu partiju i nakon prvog izgubljenog basketa uspeva da se vrati u igru dobivši drugi  prilično ubedljivo. Odlučujući treći basket, iako su obe ekipe bile već poprilično istrošene, zahvaljujući dobrim šutevima sa distance Stojanovića dobija "Agrarpromet".

"Agrarpromet" pobednik 4. Memorijalnog turnira u basketu "Branko Zrnić - Bajmok 2017"

Publika, iako podeljena u navijanju u finalnoj utakmici, aplauzima je nagrađivala atraktivne poteze svih aktera finala. Srđan Stojanović proglašen je za najboljeg igrača turnira, a titula mu je pripala i u kategoriji najboljeg izvođača trojki.

U takmici za treće mesto ekipa "Kafana Rašlje" iz Sombora savladala je ekipu "Dominatori".

Tokom finalne večeri upriličeno je sećanje na nekadašnje košarkaše "Čuku" i "Barabu" koji su prerano preminuli te ovaj turnir i nosi njihovo ime u znak sećanja. Nakon dodela pehara, medalja i novčanih nagrada, učesnici su se preselili na terasu Sportskog centra, gde je uz tamburaše organizovana večera za sve učesnike 4. Memorijalnog turnira u basketu  "Branko Zrnić".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5430

Povezana vest

Povezane teme

Bajmok

memorijalni turnir branko zrnić

sportski centar radnički 1905

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.