Komentara: 3
Pregleda: 2475

86. Susret kolekcionara i sajam antikviteta u subotu

03.04.2024. u 14:00h
Izvor: Subotica.com
Nepker će u subotu, 6. aprila, biti domaćin 86. međunarodnog sajma antikviteta. Ulaznica, koja košta 100 dinara, ujedno predstavlja i prigodnu razglednicu posvećenu 50. godišnjici poslednje vožnje subotičkog tramvaja. Susret će trajati od 8 do 14 časova.
86. Susret kolekcionara i sajam antikviteta u subotu

U organizaciji Društva kolekcionara Subotica krajem nedelje se održava 86. međunarodni susret kolekcionara i sajam antikviteta. Tradicionalna priredba, koja se održava dva puta godišnje ima međunarodni karakter i već više decenija važi kao jedinstvena u regionu.

 - Na jednom od najznačajnijih sajmova antikviteta u Srbiji gde svake godine učestvuje više stotina izlagača i posetilaca biće ponuđeni retko viđeni i vredni antikviteti muzejske vrednosti kao što su: umetničke slike, nakit, knjige, razglednice, oružje, odlikovanja, značke, satovi, numizmatički i filatelistički rariteti, predmeti od srebra i porculana, etnografski predmeti, tj. predmeti koji predstavljaju materijalno kulturnog nasleđa regiona. Posetiocima sajma je omogućeno da ponesu sa sobom neke svoje stare, dugo čuvane vrednosti i da ih ponude za prodaju ili na procenu ili da o njima samo prikupe mišljenja prisutnih stručnjaka - objašnjavaju organizatori.

Ulaznica od 100 dinara predstavlja ujedno jednu prigodnu razglednicu u boji koja je štampana u svega 360 numerisanih primeraka povodom 50. godišnjice poslednje vožnje subotičkog tramvaja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 6 dana
Komentara: 3
Pregleda: 2475
Povezane teme

MKC Nepker

susret kolekcionara subotica

sajam antikviteta

međunarodni sajam antikviteta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.