Komentara: 5
Pregleda: 1906

7.5 miliona za rekonstrukciju ambulanti

28.02.2013. u 13:57h
Izvor: RTV Yueco
U 2013. godini 7.5 miliona dinara iz Gradskog budžeta biće namenjeno za rekonstrukciju ambulanti, rečeno je na sastanku Saveta za zdravstvo i socijalnu zaštitu.
7.5 miliona za rekonstrukciju ambulanti

Tim sredstvima biće obnovljene abulante u Aleksandrovu, u Kumičićevoj ulici, kao i Stomatološka poliklinika. Grad će tokom 2013. godine 11 miliona dinara izdvojiti i za obnovu Opše bolnice.Jedna od prvih investicija iz oblasti zdravstvene zaštite, biće otvaranje apoteke u Hajdukovu. Iako su radovi na adaptaciji završeni, za otvaranje objekta potrebna je još saglasnost sanitarne inspekcije. U planu za 2013. godinu je i obnavljanje ambulante u Kumičićevoj, koja će se nalaziti na mestu bivše apoteke.

U budžetu za 2013. planirno je i 11 miliona dinara za ulaganje u Opštu bolnicu.

Za obnovu opreme biće izdvojeno 5 miliona dinara. Uz pomoć ovih sredstava Odeljenje urologije dobiće novi ultrazvuk. Do sada pacijenti sa ovog odeljenja pregled obavljali na ultrazvuku, koji postoji na Odeljenju ginekologije. Deo sredstava biće utošen i na opremu za OP salu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 1906
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.