Komentara: 47
Pregleda: 14967

5D bioskop uskoro u Subotici

20.10.2012. u 12:10h
Posle klasičnih bioskopskih projekcija Subotičani će kako stoje stvari preskočiti 3D projekcije i uživati u 5D doživljaju za manje grupe i uz kraći boravak.
5D bioskop uskoro u Subotici

Iako se Subotica ne može pohvaliti suviše kvalitetnim uslovima u klasičnim bioskopskim salama, saznali smo iz proverenih izvora da će se u prvoj polovini novembra u Subotici otvoriti vrhunski 5D bioskop, baš onakav kakav je već otvoren u Beogradu (Delta City), Vrnjačkoj Banji, Kopaoniku, Zlatiboru, Sokobanji, Nišu, Čačku, Budvi, Sutomoru, Pragu, Poreču i Zagrebu. U svim pomenutim gradovima je izazvao ogromno interesovanje publike zahvaljujući nezaboravnom doživljaju koji pruža.

Lokacija na kojoj će 5D bioskop raditi je u samom centru grada (Korzo), a radovi na prilagođavanju prostora su već daleko odmakli.

Kakve su to 5D projekcije?

Specijalni efekti - sneg, vetar i dim u određenim situacijama dočaravaju publici magični užitak gledanja filma. Dodatne simulacije pokreta, stvaraju realističnu sliku tokom gledanja filma i izazivaju virtuelne senzacije kod gledaoca koje dočaravaju njihovo nalaženje u središtu zbivanja radnje filma. U ponudi će za početak biti 5 filmova, trajanje projekcije je od 5 do 8 minuta, a bioskop prima do 9 gledalaca.

Kako saznajemo karta za ovu uslovno rečeno kratku "vožnju" koštaće između 250 i 300 din.
Okvirno planirano radno vreme je od 10 ujutro do 22 časa naveče.

U Srbiji još imamo i 6D bioskope koji se nalaze u Jagodini i Beogradu (Kolosej / XpanD 6D). Ovaj bioskop gledaocima dočarava kišu, vetar, dim, vatru, miris i vibrirajuće efekte.

Internet sajt 5D bioskopa u Subotici: www.5d-subotica.com 

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 47
Pregleda: 14967

Povezana vest

Povezane teme

bioskop u Subotici

5D bioskop

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.