Komentara: 3
Pregleda: 10792

5.000 Subotičana na trgu dočekalo 2012.

01.01.2012. u 17:16h
Izvor: RTV Yueco
5.000 Subotičana na trgu dočekalo 2012.

Pet hiljada Subotičana je zajedno ušlo u 2012. godinu, pošto se toliko sugrađana i njihovih gostiju okupilo na centralnom gradskom trgu gde je priređen svečani doček Nove Godine. Lokalna samouprava se i ove godine oslonila na domaće muzičke snage. Novogodišnji program na trgu građanima je ponudio besplatnu muziku i vatromet, dok su piće i hrana bili u ponudi po pristupačnim cenama.

Iste noći, sajt Subotica.com zabeležio je rekordnu posećenost svojoj stranici Web kamera - centar Subotice, kojoj je u navedenom periodu pristupilo preko 7.000 posetilaca i koji su uživo pratili doček Nove godine na gradskom Trgu.

Program je počeo u 22:30 domaćim pop rok hitovima, koncertom subotičkog Ex Yu benda. U Novu 2012. godinu, Subotica je ušla velikim sedmominutnim vatrometom. Za dobru atmosferu i u novoj godini pobrinuli su se nadaleko čuveni subotički tamburaši - Ansambl Ravnica.

Vodilo se računa i o bezbednosti. Prostor je bio ograđen, uz prisustvo obezbeđenja, a unos pirotehnike i staklene ambalaže bio je zabranjen, što je rezultiralo još jednom novogodišnjom noću bez ekscesa.

Fotografije sa dočeka Nove godine možete videti u našim albumima:
Subotica - doček Nove 2012. godine

Subotica - Nova godina

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 10792
Povezane teme

nova godina 2012

doček nove godine

nova godina subotica

novogodišnji koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.