Komentara: 0
Pregleda: 3284

5 medalja mladih džudista na turniru u Temerinu

18.02.2013. u 00:52h
Izvor: Rvački klub "Spartak"
Vikend u Temerinu je bio uspešan za mlade džudiste Spartaka koji su se vratili kući sa 5 medalja u konkurenciji 600 takmičara iz 7 država.
5 medalja mladih džudista na turniru u Temerinu

Za vikend je odrzan 29. međunarodni džudo turnir "Temerin 2013", u organizaciji domaćeg kluba "TSK" iz Temerina.

U dva takmičarska dana nastupilo je više od 600 takmičara iz preko 40 klubova i 7 država. Spartak je izveo 18 svojih takmičara (Kačanski Jugoslav, Milošev Mihajlo, Jegdić Veljko, Vaci Boris, Bošnjak Vuk, Nestorović Milica, Šašić Nikola, Nestorović Strahinja, Šašić Mihajlo, Tripunović Veljko, Ilanković Filip, Pastor Čongor, Gazdag Geza, Bastić Stefan, Anitić Adam, Olah Tibor, Marton Taš i Levente Kermeci) i osvojio ukupno 5 medalja.

Tripunović i Milošev su i pored odličnih borbi za malo ostali bez medalje, dok su bronzane osvojili Šašić Nikola, Anitić Adam, Olah Tibor i Levente Kermeci.

Klupski obraz je i ovaj put osvetlao Vuk Bošnjak donevši kući zlatnu medalju i pehar. Ekipu su predvodili treneri Robert Marton,Vladimir Tanasković i Milan Bogić.

Izvor: Rvački klub "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3284
Povezane teme

rvački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.