Komentara: 41
Pregleda: 6858

3.000 potpisa za duži noćni život

27.02.2013. u 18:14h
Izvor: RTV City
Subotički ugostitelji predali su danas peticiju sa potpisima subotičana, kako bi se izmenila nova odluka o radnom vremenu ugostiteljskih i trgovinskih objekata u Subotici, koju je Skupština grada donela početkom februara.
3.000 potpisa za duži noćni život

Peticiju je potpisalo oko tri hiljade Subotičana i 30 preduzeća, u akciji koja je trajala nekoliko dana.

Peticija je predata sekretarki sekretarijata za lokalni i ekonomski razvoj i životnu sredinu Suzani Dulić, koja je obavestila prisutne ugostitelje da će peticija biti predata na razmatranje Skupštini grada, te da će se naći na nekoj od narednih sednica.

„Mi smo napravili jednu novu odluku na osnovu zakona, ali nije ništa neuobičajeno da se odluke, ukoliko postoje opravdani razlozi za to, dopune ili izmene“, izjavila je Suzana Dulić za našu medijsku kuću.

Saša Adamović, jedan od predstavnika subotičkih ugostitelja i vlasnik jednog popularnog lokala, istakao je da je odziv naših sugrađana na peticiju bio dobar i da su zadovoljni brojem potpisa koji je prikupljen.

„Očekujemo da se ova odluka pod hitno ponovo uzme u razmatranje i da se radno vreme lokala vrati na staro“, istakao je Adamović i dodao da je broj prikupljenih potpisa mogao biti i veći, s obzirom na vremenski period od svega nekoliko dana.

Izvor: RTV City

Predata peticija protiv skraćenja radnog vremena kafića

Predata peticija protiv skraćenja radnog vremena kafića Predata peticija protiv skraćenja radnog vremena kafića Predata peticija protiv skraćenja radnog vremena kafića Predata peticija protiv skraćenja radnog vremena kafića Predata peticija protiv skraćenja radnog vremena kafića Predata peticija protiv skraćenja radnog vremena kafića Predata peticija protiv skraćenja radnog vremena kafića Predata peticija protiv skraćenja radnog vremena kafića
Pogledaj ostale fotografije

Peticija protiv skraćenja radnog vremena u kafićima

Peticija protiv skraćenja radnog vremena u kafićima Peticija protiv skraćenja radnog vremena u kafićima Peticija protiv skraćenja radnog vremena u kafićima Peticija protiv skraćenja radnog vremena u kafićima Peticija protiv skraćenja radnog vremena u kafićima Peticija protiv skraćenja radnog vremena u kafićima Peticija protiv skraćenja radnog vremena u kafićima Peticija protiv skraćenja radnog vremena u kafićima
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 41
Pregleda: 6858

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.