• Pregleda: 2806

25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“

Gerontološki klub “Bajnat“ proslavio je i ugodnim programom obeležio dvadeset i pet godina postojanja. Klub u Braće Radića 59 broji oko hiljadu članova i obuhvata niz aktivnosti i usluga koje pruža svojim članovima, kao što su masaža, frizerski salon, sekcije pikada, viseće kugle, bridža i gline.
25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“

Povodom jubileja, u goste nam je došao i pomoćnik pokrajinskog sekratara za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, Tomislav Bogunović, da se uveri i sam kako to u “Bajnatu” izgleda. Domaćica kluba, Ljubica Popović, imala je tu čast da otvori izložbu naše članice Marije Horvat, pod nazivom “Pogledom kroz objektiv”.

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, rekao je da su rođendani lepi događaji ali i prilika da pokažemo šta je ono što mi tu radimo.

Tridesetak učenika “Muzičke škole Subotica” dali su svoj doprinos bogatim tamburaškim programom, koji je nadopunio plesni par, Luna Šipraga i David Paoli, iz plesne škole „Tango“.
Članovi kluba i dragi gosti zadovoljni su programom ali pre svega tradicijom i toplotom koju im pruža klub „Bajnat“.

Izvor: Gerontološki centar Subotica

povezane teme

3
pista Odgovori
Ovo je po ko zna koja promocija Ivanisevica, da li je proslava zarad promocije doticnog ili zarad kluba.
Naslov veli PROSLAVA 25 ............, a u tekstu najvise prostora posveceno gostima.
njam Odgovori
Uh, dobro je. Vec sam hteo da putem „Pistaljke” dignem galamu oko toga sto vec dugo u vestima nije bilo gosp. Ivanisevica. Sada sam miran, hvala mu na performansu.
penzionerka Odgovori
Sve cestitke gosp. Ivanisevicu,svaka cast i zelim vam mnogo uspeha u daljem radu!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.