Komentara: 3
Pregleda: 3289

25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“

10.10.2013. u 00:51h
Izvor: Gerontološki centar Subotica
Gerontološki klub “Bajnat“ proslavio je i ugodnim programom obeležio dvadeset i pet godina postojanja. Klub u Braće Radića 59 broji oko hiljadu članova i obuhvata niz aktivnosti i usluga koje pruža svojim članovima, kao što su masaža, frizerski salon, sekcije pikada, viseće kugle, bridža i gline.
25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“

Povodom jubileja, u goste nam je došao i pomoćnik pokrajinskog sekratara za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, Tomislav Bogunović, da se uveri i sam kako to u “Bajnatu” izgleda. Domaćica kluba, Ljubica Popović, imala je tu čast da otvori izložbu naše članice Marije Horvat, pod nazivom “Pogledom kroz objektiv”.

Direktor Gerontološkog centra Subotica, dr Nenad Ivanišević, rekao je da su rođendani lepi događaji ali i prilika da pokažemo šta je ono što mi tu radimo.

Tridesetak učenika “Muzičke škole Subotica” dali su svoj doprinos bogatim tamburaškim programom, koji je nadopunio plesni par, Luna Šipraga i David Paoli, iz plesne škole „Tango“.
Članovi kluba i dragi gosti zadovoljni su programom ali pre svega tradicijom i toplotom koju im pruža klub „Bajnat“.

Izvor: Gerontološki centar Subotica
25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“ 25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“ 25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“ 25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“ 25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“ 25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“ 25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“ 25 godina postojanja Gerontološkog kluba“Bajnat“
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3289
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.