Komentara: 1
Pregleda: 3282

130.000 dinara Centru za socijalni rad

01.02.2013. u 15:18h
Izvor: RTV City
Sinoć je u galeriji Otvorenog univerziteta obavljena primopredaja sredstava prikupljenih tokom humanitarnog projekta "Krug sreće" koji osmu godinu za redom sprovodi organizacija JCI (Junior Chamber Internetional), odnosno Komora mladih Subotica.
130.000 dinara Centru za socijalni rad

Komora mladih Subotice je je osnovana je 2005. godine i već u oktobru iste godine, na Dunavskoj konferenciji u Novom Sadu, primljena je u punoopravno članstvo JCI Srbije.

Jedan od dva najuspešnija projekta Komore mladih u našem gradu upravo je humanitarna akcija "Krug sreće". Cilj projekta je da direktno stimuliše decu primarnih i hraniteljskih porodica da kroz trud i zalaganje, na kreativan način, putem igre ostvare zajednički cilj, naprave nešto novo i lepo, a samim tim zasluže nagradu.

Ovog puta su deca iz hraniteljskih porodica, štićenici centra za socijalni rad u Subotici izrađivala čestitke, crteže i radove u kreativnoj radionici koju su osmislili i realizovali članovi komore mladih Subotica.

Novac prikupljen ovom akcijom sigurno će biti od koristi štićenicima Centra za socijalni rad. Ipak on nije dovoljan pa je jedan od primarnih ciljeva akcije da ukaže na potrebu aktivnog uključivanja privrednika, preduzetnika i svih koji imaju mogućnosti da pomognu kako bi se u narednim godinama sakupilo još više sredstava.

Nakon dodele čeka od 130.000 dinara koji je direktoru Centra za socijalni rad, Milutinu Blažiću, ispred JCI Subotica predala Stela Purlija, prisutni su imali priliku da prisustvuju kratkom nastupu Timebreakers-a, najmlađeg autorskog benda u Subotici, koji možete videti u nastavku u izvođenju pesme: Adele - Skyfall

Izvor: RTV City
JCI Subotica - humanitarna akcija "Krug sreće" JCI Subotica - humanitarna akcija "Krug sreće" JCI Subotica - humanitarna akcija "Krug sreće" JCI Subotica - humanitarna akcija "Krug sreće" JCI Subotica - humanitarna akcija "Krug sreće" JCI Subotica - humanitarna akcija "Krug sreće" JCI Subotica - humanitarna akcija "Krug sreće" JCI Subotica - humanitarna akcija "Krug sreće"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3282
Povezane teme

JCI Subotica

krug sreće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.