• Pregleda: 2968

12. Summer3p festival posetilo 7.500 ljudi

Velikom žurkom koju su jutros napravili Kibz & Dfndr završen je 12. Summer3p festival, najposećeniji do sada: svim festivalskim programima ove godine je prisustvovalo za 4 dana oko 7.500 posetilaca. Fotografije sa sva 4 dana možete da pogledate u povezanim albumima.
12. Summer3p festival posetilo 7.500 ljudi

Više od 2.500 ljudi je prisustvovalo samo u subotu nastupu poznatog nemačkog DJ-a Alexandera Kowalskog, koji će se mesecima prepričavati... Upečatljiv je takođe bio i polusatni nastup subotičkog violiniste Bobbyja Shepherda koji je zajedno sa DJ-evima – Chrono & Ascaloon, svirao uživo i podigao festivalsku zabavu na jedan viši nivo.

U okviru muzičkog programa na Moon Stageu između ostalih nastupili su i pioniri domaće elektronske scene Noise Destruction, guru mađarske elektro scene DJ Budai i jedna od ključnih figura makedonske elektronske scene – Goran Kan, ali i najkvalitetnija imena domaće scene.

Dnevni festivalski program takođe je bio najposećeniji do sada, posebno smo ponosni na radionice i sportske aktivnosti koje su bile nemenjene deci, kao što je na primer ekološka radionica.

U okviru dnevnog programa veliku pažnju je skrenuo nastup trupe španskih uličnih akrobata.

Organizatori festivala su izrazili zadovoljstvo što su i u ovako teškim vremenima uspeli da naprave produkciono najbolji festival do sada, te su se zahvalili svim saradnicima, ali i medijima na podršci.

Preko 800 fotografija sa sva četiri dana tokom kojih su pored muzičkih večeri tokom dana održavale i razne kulturno-umetničke i sportske radionice možete da pogledate u nastavku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
ffilozoff Odgovori
Bravo SUBOTICA!!!
xx Odgovori
Najbolja vest ! Ne čuje se više!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.