Komentara: 7
Pregleda: 2713

12 ulica posuto tucanikom

11.05.2012. u 17:08h
Izvor: RTV Yueco
U proteklih dvadesetak dana oko 12 ulica u prigradskim naseljima je posuto tucanikom. U pitanju su mesne zajednice Željezničko naselje, Zorka i Peščara.
12 ulica posuto tucanikom

U toku su radovi i na ravnanju neasfaltiranih ulica u Subotici.Za ove namene, preko Javnog preduzeća "Direkcija za izgradnju grada", iz gradskog budžeta je izdvojeno 10 miliona dinara.

Stanovnici Bajmočke ulice u Željezničkom naselju 30 godina čekaju asfalt. Zadovoljni su što više neće imati problema sa blatom.

U Željezničkom naselju četiri ulice su posute tucanikom.Predstavnici mesne zajednice kažu da se u naselje nije ulagalo i da će narednom periodu pokušati da povećaju procenat uređenih i asfaltiranih ulica.

U lokalnoj samoupravi kažu da su ulice nasute tucanikom na osnovu ranijih zahteva i peticija građana. Radovi su bili raspoređeni u mesnima zajednicama, na lokacijama gde je to najpotrebnije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2713
Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.