Komentara: 0
Pregleda: 2377

11. međunarodni turnir za devojke "Palić Open"

16.07.2014. u 16:47h
Izvor: RTV Yueco
Na terenima TK "Palić" od 19. do 27. jula održaće se 11. međunarodni turnir za devojke "Palić Open" sa nagradnim fondom od 10.000 dolara. U kvalifikacijama će učestvovati 64 teniserke od kojih će samo osam izboriti pravo da se nađe u glavnom žrebu među 32 igračice.
11. međunarodni turnir za devojke "Palić Open"

Kvalifikacije počinju u subotu 19. jula sa početkom od 10 časova i traju tri dana, do 21. jula. Prvo kolo na programu je 22 jula od 10 časova. Istog dana od 19 časova planirano je i svečano otvaranje uz prisustvo gostiju i svih teniserki koje učestvuju na turniru. Finale je u nedelju 27 jula sa početkom od 11 časova.

Prvi nosioc turnira je mađarska teniserka Agneš Bukta koja trenutnio zauzima 332. mesto na svetskoj rang listi. Srbija će kao i prethodnih godina imati svoje predstavnike na turniru od koji će dve teniserke biti iz Subotice, Nataša Zorić i taletovana teniserka Spartaka Mila Mejić.

Teniski klub grada Segedina i TK "Palić" ostvarili su saradnju preko IPA programa prekogranične saradnje koji finansiraju Evropska Unija i Vlada Republike Mađarske i na taj način ova dva teniska kluba dobila su šansu da u narednih više od godinu dana organizuju zajedničke programe za promovisanje tenisa u Segedinu i na Paliću, a da pri tome posebnu pažnju posvete deci sa posebnim potrebama, odnosno deci ugroženih socijalnih grupa.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2377

Povezane vesti

Povezane teme

teniski turnir palić

teniski turnir

teniski klub palić

tenis klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.