Komentara: 19
Pregleda: 7602

100-ti korisnik Su bike sistema

03.08.2012. u 15:51h
Izvor: RTV Yueco
100-ti korisnik “Su Bike” sistema u Subotici je gradonačelnik Modest Dulić. Servis za iznajmljivanje bicikla realizuje Parking u saradnji sa lokalnom samoupravom. U prisustvu direktora Parkinga Milorada Slijepčevića uručena je 100-ta korisnička kartica.
100-ti korisnik Su bike sistema

Gradonačelnik Modest Dulić kaže da voli da vozi biciklo kada ima vremena. U realizaciji projekta očekuje pravi “bum” kada se otvori i četvrta stanica za iznajmljivanje bicikla na Prozivci u blizini bazena. Očekuje se da će biti otvorena za 45 dana.

Svi koji žele da iznajme biciklo mogu u okviru “Su bike” sistema to da urade za sada na tri lokacije: kod Otvorenog univerziteta, na Paliću, pored „Male gostione“ i na stanici kod Hale sportova, u vremenu od 7,00 do 20,00 časova, a registracija korisnika vrši se na stanici iza Otvorenog univerziteta i na blagajni preduzeća. U Parkingu kažu da dosta stranaca iznajmljuje bicikl, a sav prihod ide u humanitarne svrhe.

Su Bike - iznajmljivanje bicikli u Subotici

Sat vožnje gradskim biciklom staje 20 dinara, a iznajmljivanje na ceo dan 100 dinara. Da bi postali korisnici usluge SU BIKE sistema, građani treba da uz ličnu kartu da se registruju i tada se plaća 500 dinara za izradu čip kartice.

Po informacijama koje smo dobili, četvrta lokacija na kojoj će se iznajmljivati bicikle biće locirana na Prozivki, u neposrednoj blizini bazena. Funkcionisanje "Su Bike" sistema na navedenoj lokaciji očekuje se u narednih 45 dana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 7602

Povezana vest

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

jkp parking subotica

Milorad Slijepčević

Modest Dulić

iznajmljivanje bicikla

su bike

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.