• Pregleda: 1412

Zapušteno igralište u MZ Mali Radanovac

Poštovana/ni,

obraćam Vam se u ime roditelja koji sa svojom decom borave na  igralištu, koje se nalazi na uglu ul. Bele Bartoka i Otvorena (MZ Mali Radanovac).

Igralište je zapušteno i pre podseća na Černobil, nego na zelenu oazu namenjenu  deci.

Poseduje jednu betonski kantu za smeće koja je uvek puna i oko koje je rasuto smeće, to je konstantna pojava, praktično deca se igraju u smeću.

Predlog: da se postavi više kanti i jedna centralna velika, što bi bio osnovni preduslov za održavanje čistoće i obrazovanje dece, a i odraslih u  pravcu elementrne higijene.

Ljuljaska je slomljena, tobogan je slomljen pre cca 3-4 godine, apelovao sam kod MZ  Mali Radanovac, ali nema apsolutno nikakve reakcije, sredstva potrebna da se ovo popravi su zaista minimalna, apelujem na nadležne da  što hitnije reaguju,  kako se niko ne bi povredio i kako bi deca imala bar prihvatljive uslove za igru.

Nikola Lučić

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8517 je zatvorena uz sledeći komentar...

Trava na igralištu u MZ Mali Radanovac je pokošena, smeće odneto, a popravka rekvizita je u toku.
(Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj)

2
Nina [pre 193 dana i 22 časa] Odgovori
Uskoro će u labangradu travuljina da naraste do iznad krovova kuća. Nebrigajte ljudi, bar se neće više videti dečja igrališta a gradska vlast će biti štogod srećna!
C [pre 191 dan i 5 časova] Odgovori
Treba otići malo do mz sns kancelarija, onako kolektivno, i iskazati nezadovoljstvo povodom nerada za koji se uredno prima plata.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.