Komentara: 15
Pregleda: 5203

Užasan izgled vrtića u Malom Bajmoku

Javne ustanove - (socijalno, opština, toplana, sud,..)
17. novembar 2019.

Ovako izgleda vrtić u Malom Bajmoku. Najblaže rečeno-užas i katastrofa. Kao u horor filmu. Ispisano, uništeno...izgleda kao narkomanska jazbina. Vrata uvek širom otvorena, vandalima na izvolite. Kad već grad Subotica sređuje vrtiće "naokolo", čisto da znaju da ovako nešto stvarno postoji u Subotici. Uz sve to, nema ni pešačkog prelaza, pa je i bezbednost ugrožena. U šta da izrastu ova deca, kad rastu u ovakvom okruženju. 

PIŠTALJKA SE REŠAVA!

Pištaljka #9033 je u procesu rešavanja, uz sledeći komentar...

Poštovani,
Vrtić „Hajdi“ je ušao u plan sanacije objakata za 2019/2020. godinu, iako se sa pitanjem izrade tehničke dokumentacije i obezbeđivanja potrebnih sredstava krenulo još u 2018. godini. Sada smo trenutno u fazi realizacije i priprema za izvođenje građevinskih radova, a samo izvođenje građevinskih radova će zavisiti od vremenskih uslova u nekoliko predstojećih zimskih meseci. Potrebno je prema sledećim planskim aktivnostima obezbediti sredstva za zamenu stolarije i krovnog pokrivača na objektu „Hajdi“ u narednom sanacionom ciklusu.

S poštovanjem,

PU „Naša radost“
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.