Komentara: 1
Pregleda: 919

Trebalo bi češće prskati komarce!

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
18. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

18.07.2020. - Pištaljka #9806 je zatvorena uz sledeći komentar:

Obaveštavaju se građani da će se kombinovani tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha i sa zemlje, zbog nestabilnih meteoroloških prilika, sprovesti u periodu od 13. do 23. jula 2020. godine (umesto, kako je prethodno najavljeno, do 19. jula).

Kombinovani tretman odraslih komaraca će se izvršiti u vremenu od 18:00 do 23:00 časa prvog dana u okviru navedenog termina sa povoljnim meterološkim uslovima, u odsustvu padavina, vetra i bez ekstremno visokih temperatura vazduha.

Tretman iz vazduha će se vršiti na teritoriji sledećih mesnih zajednica: Kelebija, Ljutovo, Donji Tavankut, Gornji Tavankut, Radanovac, Zorka i Makova sedmica. Tretman sa zemlje vršiće se na teritoriji Mesnih zajednica: Novo selo, Gat, Ker, Aleksandrovo, Mali Bajmok, Peščara, Dudova šuma, Centar 1, Centar 2, Centar 3, Prozivka, Bajnat, Novi Grad, Kertvaroš, Mali Radanovac, Željezničko naselje, Palić, Hajdukovo, Čantavir, Mišićevo, Mala Bosna, Đurđin, Stari Žednik, Novi Žednik, Višnjevac, Bikovo, Bajmok, Šupljak i Bački Vinogradi.

Tekst pištaljke:

Zbog čestih kiša pogoduje da se komarci razmnožavaju

Molio bih da ove godine se češće prska jer mogu biti prenosnici raznih bolesti

Ubolo me je par komaraca i reakcija tela je snažna, mnogo natiče, više nego prošle godine, mislim da može biti opasno, treba reagovati da ne bude kasno pa da se borimo sa još nekom zarazom

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.