Komentara: 0
Pregleda: 504

Suzbijanje komaraca na Makovoj sedmici

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
20. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

20.07.2020. - Pištaljka #9823 je zatvorena uz sledeći komentar:

Obaveštavaju se građani da će se kombinovani tretman suzbijanja odraslih komaraca iz vazduha i sa zemlje, zbog nestabilnih meteoroloških prilika, sprovesti u periodu od 13. do 23. jula 2020. godine (umesto, kako je prethodno najavljeno, do 19. jula).

Kombinovani tretman odraslih komaraca će se izvršiti u vremenu od 18:00 do 23:00 časa prvog dana u okviru navedenog termina sa povoljnim meterološkim uslovima, u odsustvu padavina, vetra i bez ekstremno visokih temperatura vazduha.

Tretman iz vazduha će se vršiti na teritoriji sledećih mesnih zajednica: Kelebija, Ljutovo, Donji Tavankut, Gornji Tavankut, Radanovac, Zorka i Makova sedmica. Tretman sa zemlje vršiće se na teritoriji Mesnih zajednica: Novo selo, Gat, Ker, Aleksandrovo, Mali Bajmok, Peščara, Dudova šuma, Centar 1, Centar 2, Centar 3, Prozivka, Bajnat, Novi Grad, Kertvaroš, Mali Radanovac, Željezničko naselje, Palić, Hajdukovo, Čantavir, Mišićevo, Mala Bosna, Đurđin, Stari Žednik, Novi Žednik, Višnjevac, Bikovo, Bajmok, Šupljak i Bački Vinogradi.

Tekst pištaljke:

Hoće li neko da prska komarce ili će da nas pojedu do koske??  Na Makovoj sedmici ne može čovek da sedi na miru ni u kući a kamoli na terasi.. 

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.