Komentara: 2
Pregleda: 2076

Novoizgrađenu biciklističku stazu na obali Palićkog jezera koriste automobili

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
21. februar 2021.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Novoizgrađena biciklistička staza na desnoj obali Palićkog jezera je nažalost postala put za stanovnike obližnjih salaša.

Usled visokog vodostaja podzemnih voda i obilnih padavina u toku zime ionako loš put kraj desne obale Palićkog jezera dodatno su uništili kamioni i mehanizacija kojom je biciklistička staza građena.

Nažalost niko nije našao za shodno da se put po završetku radova sredi nego je ostavljena kaljuga kuda putnička vozila i ne mogu da prođu. Stanovnici salaša na obali jezera nisu imali drugi izbor nego da navedenu biciklističku stazu počnu da koriste kao novu saobraćajnicu, te bi na ovaj način da skrenem pažnju nadležnim organima da će se ista staza mnogo brže uništiti ako se ovaj problem ne reši što pre.

Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.