• Pregleda: 2258

Dečje igralište u naselju Novo selo

Dečije igraliste, ugao Stevana Filipovica i Augusta Cesarca u naselju Novo Selo.

Neuredjeno, trava ne pokosena (do metar i po), drvo na pola puklo i palo na zemlju, niko da dodje i da sredi to. Kante za smece prenatrpane i oko istih ima previse smeca. Staklići na terenu za kosarku, odbojku i fudbal. Slike govore sve. Apel pod hitno na mesnu zajednicu,cistocu i zelenilo ili na koga god vec da se ovaj problem resi!!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8524 je zatvorena uz sledeći komentar...

Trava na igralištu u Ulici Augusta Cesarca u MZ Novo selo je pokošena, a igralište uređeno.
(Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj)

7
Dorottya [pre 228 dana i 15 časova] Odgovori
Da, i ja sam vec pisala Gradskoj upravi, navodno bili su komunalci i slikali, iiiiii to je to... visoka trava jedino je fini zaklon za vrsenje velike i male nuzde u jarku pored iste, tako da bilo bi u redu da neko ucini nesto ili da ukaze na to da li to mi stanovnici trebamo da uredimo ili sta se desava...mada cini mi se da nesto nije sasvim u redu sa komunalnom uslugom, posto po celom gradu isti problem na javnim povrsinama...nije pokosena trava, nije odneseno smece, itd. Gde je zapelo?
AlwaysUltra [pre 228 dana i 12 časova] Odgovori
Izvinite ali ovo mozete i sami resiti - umesto plakanja pod netu organizujte se , kosilicu , kesu itd. i za par sati mozete sami srediti igraliste.
Ako to pak ne zelite , ako insistirate da sluzbe rade svoj posao , onda put pod noge pa pred te sluzbe i protest , mozete im i ''poklon'' odneti s igralista itd. To bi imalo efekta.

Ovako ste em lenji em smesni !!
Dux [pre 228 dana i 1 čas]
Malo višlje kod zgrada ima igraliste takodje, pojedini stanari vode racuna čak se i kosilice kupile da ne zaraste u travu kao sto zna ... ali sta to vredi kada znamo ko se sakuplja na tim igralistima svaki dan sakupljati smece za nekima koji nemaju ni gram kucnog vaspitanja zna da bude iritantno.
AlwaysUltra [pre 226 dana i 14 časova]
Dux

Verujem vam ali moja je poenta da ovaj tip pištaljki nema nikakve vajde , osim da se eto isplače na nekoliko virtuelnih ramena i pokazuje da smo narod ''invalida'' i suštinski infantilan kolektiv,
Komsinica [pre 228 dana i 11 časova] Odgovori
Podsticanje nataliteta...
Axel [pre 228 dana i 3 časa] Odgovori
Pre su za ovakve stvari ljudi imali radne akcije kad bi se skupili i za dobrobit svoje dece odrzavali odredjene livade i terene, ali toga vise nazalost nema.
Ljubica Njers [pre 228 dana i 3 časa] Odgovori
OVAKO NIKADA NIJE BILO!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.