Komentara: 3
Pregleda: 949

Biciklistička staza u centru grada (vire kablovi)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
07. avgust 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

28.09.2020. - Pištaljka #9912 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove:

Nakon izvršenog uviđaja, inspektor je utvrdio oštećenje biciklističke staze na Trgu Lazara Nešića 2. Inspektor je, u skladu sa odredbama Odluke o opštinskim putevima, ulicama i nekategorisanim putevima, Rešenjem naložio nadležnom preduzeću da izvrši sanaciju oštećenja biciklističke staze na pomenutoj lokaciji.

Tekst pištaljke:

Želela bih da skrenem pažnju na kablove koji vire iz asfalta na biciklističkoj stazi u strogom centru grada, na uglu ulica Trg Lazara Nešića i Maksima Gorkog. Ovo na žalost ovako  stoji već par godina. Biciklisti ne mogu da prodju tuda a kamoli da se mimoiđu. Zbog uske staze koja je u rupama ovaj ćošak je velika opasnost za dvotočkaše, pogotovo noću.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.