Komentara: 0
Pregleda: 1797

Konferencija o bezbednosti dece „Bezbednost i odgovornost“

27. septembar 2019. u 09:00 časova
Hotel Galleria Više detalja

Fondacija Tijana Jurić organizovaće 27. septembra u Subotici četvrtu stručnu konferenciju o bezbednosti dece „Bezbednost i odgovornost“,  u okviru koje će predstavnici državnih institucija, i domaćih i stranih organizacija govoriti o bezbednosti dece, posledicama i prevenciji nasilja.

Kao i predhodnih godina, izlaganja će biti fokusirana na nekoliko aktuelnih tema, o kojima će govoriti stručnjaci iz zemlje i inostranstva. Na temu ,,Dete i trauma – mere, politike, prakse i odgovor institucija na problem nasilja’’ govoriće dok. dr. sc. Bruna Profaca, klinički psiholog  Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, zatim dr. Sc. Mirela Badurina, osnivačica i direktor BHIDAPA-e Sarajevo, Vera Despotović, ispred FMK Beograd, Jelena Zorić u ime Centra za socijalni rad Novi Sad, kao i  Child hub iz Budimpešte.

maloletničkom samoubistvu, znakovima upozorenja i prevenciji pričaće prof.dr.sc. Mirjana Graovac, Geštalt psihoterapeut, dječji i adolescentni integrativni psihoterapeut, pročelnica odsjeka za adolescente i obitelj, KBC iz Rijeke, Slavica Ranisavljev, direktor centra Srce i Jasminka Marković, spec.dečije psihijatrije.

Konferencija će biti održana 27. septembra u hotelu Galerija u Subotici, ul. Matije Korvina 17,  od 9.00 do 17.00h. . Ulaz je slobodan, ali zbog ograničenog broja mesta molimo Vas da prijavite učešće na mail: fondacija@tijana.rs.

Konferencija o bezbednosti dece „Bezbednost i odgovornost“
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.