Komentara: 0
Pregleda: 786

Subotički susret društvenih igara

25. novembar 2023. u 10:00 časova
Nepker

U organizaciji Kluba društvenih igara Vojvodina, poslednjih godina smo na mnogim lokacijama u Vojvodini predstavili divan svet modernih društvenih igara. Zato smo smatrali da je vreme da u Subotici organizujemo prvu manifestaciju društvenih igara u Severnobačkom regionu, gde bismo zajedno mogli da provedemo ceo dan igrajući društvene igre.

Dođite i birajte između više od 200 društvenih igara, igrajte se uz pomoć iskusnih majstora igre i zabavite se na subotičkom susretu društvenih igara.

Datum: 25. novembar (subota)
Otvorena vrata: od 10:00 do 22:00.
Lokacija: Mađarski kulturni centar Nepker, Ulica Košuta Lajoša 4, Subotica.

Ulaz slobodan.

Prethodna registracija nije uslov, ali bismo vam bili zahvalni ako biste to učinili u poruci ili na nekom od kontakta u nastavku.

Više informacija:
024/557-033 (9.00-13.00)
info@nepkor.rs

Na licu mesta, društvene igre su obezbeđene od strane organizatora i čekaju ih određeni majstori igre. Možete poneti svoje igračke, ali se sami pobrinite za njih. Događaj je besplatan i otvoren za sve, ali primamo samo učesnike mlađe od 12 godina.

Subotički susret društvenih igara
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.