Komentara: 0
Pregleda: 121

Humanitarna akcija za Sofiju - Samouslužno kupanje pasa Subotica

25. maj 2024. u 12:00 časova
Subotica Više detalja

Ovim putem pozivamo sve sugrađane sa ili bez ljubimaca da svojim dolaskom podrže akicju
prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Sofije. SAV prilog od kupanja ljubimaca biće preusmeren na lečenje Sofije.
Humanitarna akcija biće organizovana u salonu za samouslužno kupanje pasa u Subotici na adresi Trg Sinagoge 1a(preko puta Sinagoge/pored gradskog muzeja) u Subotu i Nedelju 25.05. i 26.05. od 12-18h.
 

Dijagnoza epilepsije ustanovljena je u drugom mesecu života (G40.1 Epilepsia idiopathica et syn. Epileptica cum umpetu simplici partiali).

MR pregled endokranijuma ukazao je na poremećaj kortikalnog razvoja sa MR odlikama hemimegalencefalije desne cerebralne hemisfere sa grubo displastičnim i dezorganizovanim korteksom i iregularnom belom masom desnog frontalnog lobusa.

Sofiji je ustanovljena i dijagnoza cerebralne paralize (G80.1 Paralysis cerebralis spastica diaplegica) kao i tuberozna skleroza ( Q85.1 Sclerosis tuberoza).

Neophodno je da se što pre prikupi iznos potreban za nastavak lečenja i planiranu operaciju u inostranstvu pa se porodica obraća svim ljudima dobre volje da pomognu Sofiji svojim donacijama.

Sredstva su potrebna za specijalističke preglede, fizikalne terapije, logopedske tretmane, operatrivno lečenje, kognitivne terapije, lečenje u inostranstvu kao i za putne troškove i troškove smeštaja u toku lečenja.

Za Sofijino bezbrižno detinjstvo! Budimo humani!

Pomozimo Sofiji!

Humanitarna akcija za Sofiju - Samouslužno kupanje pasa Subotica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.