Komentara: 0
Pregleda: 213

KONFERENCIJA NOVIH LIDERA 2023: Autentično Liderstvo

23. novembar 2023. u 10:00 časova
Ekonomski fakultet Više detalja

Ponosno najavljujemo Konferenciju Novih Lidera 2023, posvećenu temi "Autentično Liderstvo"! ?? Ova konferencija će se održati 23.11. u svečanoj sali, prostorija 303, Ekonomski Fakultet Subotica.

? Flender Workshop: Autentično Vođenje u Karijeri ?

Flender, vodeća kompanija u korporativnom sektoru, će održati interaktivnu radionicu o ljudskim resursima. Fokus će biti na razvoju autentičnog liderstva i ključnim veštinama potrebnim za uspeh u savremenom poslovnom okruženju. ?? Pored toga, Flender je otvoren za razgovore sa studentima koji su zainteresovani za prakse, pružajući im jedinstvenu priliku za profesionalni razvoj.

? Inspirativni Govornici:

Snežana Đurić: Reprezentativka Srbije u planinskom trčanju, nedavno uvrštena u Oxford Enciklopediju najuspešnijih ličnosti u Srbiji. Snežana će podeliti svoje iskustvo o postizanju vrhunskih rezultata i autentičnom liderstvu.

Dolores Milošev Erdeg: Preduzetnica, autorka, voditeljka emisije „Zdrava priča“ i majka. Dolores se izdvaja kao lider u oblasti zdravog života i ishrane, sa više od 500 uspešno prošlih klijenata, nudeći im alate za postizanje optimalnog zdravlja kroz pravilnu ishranu.

? Uzbudljivi Pokloni:

  • Besplatna međunarodna praksa od strane AIESEC-a! ??
  • Posebni pokloni za najaktivnije učesnike, kao nagrada za njihov izuzetan doprinos tokom konferencije. ??

Ne propustite priliku da se inspirišete, steknete ključne veštine i razvijete autentično liderstvo! Registracija je otvorena za sve mlade, tokom konferencije će biti pauza za ručak koji je obezbeđen i ukoliko su potrebna opravdanja za časove,jer konferencija traje do 17h,  obezbeđujemo i to! ??✨ Registracija je otvorena na linku https://newleaders.rs/prijava/?fbclid=PAAaYEjD4mQzzaiG_ZNRbeBIlVf5mDpZhkA5rHET_9hhM6T0AAgWkxyacdL14_aem_AXFBw_8AjVfJnMwVkyaf7VByLpsA2UDvCOewgG5Rhx0QdFyMByMieMxmWSVlr3mNJNY ?️?

#AutentičnoLiderstvo #KonferencijaNovihLidera #FlenderWorkshop

KONFERENCIJA NOVIH LIDERA 2023: Autentično Liderstvo
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.