Komentara: 0
Pregleda: 201

Otvorena iskustvena grupa

19. oktobar 2019. 10:00 časova
Omladinski klub "Skladište" Više detalja

Otvorena iskustvena grupa

 

Fondacija "Danilo Kiš" u saradnji sa Centrom za lični razvoj “Spektrum” pokreće novi ciklus aktivnosti pod nazivom "Otvorena iskustvena grupa". Grupu će voditi psihoterapeuti “Spektruma” različitih usmerenja, tako da će i metodologije rada biti drugačije (psihodrama, bajke, geštalt, mindfulness, art terapija, rad sa telom i druge).

 

Prvi susret će se održati u subotu, 19. oktobra 2019. godine, u periodu od 10 do 13 časova, u Omladinskom klubu "Skladište" Fondacije "Danilo Kiš". Učešće je besplatno.


Iskustvene psihoterapijske grupe su prisutne širom sveta i predstavljaju popularan način da osobe rade na sebi kada za tim osećaju potrebu, tako što će o sebi otkriti nove kvalitete, dobiti podršku za otvorenost, razviti veštine međuljudskih odnosa, podeliti breme koje nose sa sobom... Zasnovane su na principima dobrovoljnosti, poverljivosti i dobronamernosti. Otvorenog su karaktera, što znači da osoba sama odlučuje o tome kada želi da prisustvuje i koliko često želi da učestvuje u procesu.

 

Predviđeno je da tematika svakog susreta bude drugačija, jer će sastav grupe prilikom svakog susreta biti drugačiji. Ove grupe nisu terapijske grupe, niti predavanja. Akcenat je na boljem upoznavanju sebe kroz iskustvene vežbe.

Da bi se jedan susret grupe održao, neophodno je da bude minimum 10 prijavljenih učesnika. Grupa je otvorena za punoletne građane, a kontraindikovana je za osobe koje imaju problema sa agresivnošću ili su u alkoholnom stanju ili psihotičnom šubu.

Učešće u radu grupe je besplatno uz prethodnu prijavu na e-mail adresu: office@centarspektrum.com najkasnije do 17. oktobra 2019. godine. NAPOMENA: U radu grupe mogu učestvovati samo prethodno prijavljene osobe!

Otvorena iskustvena grupa
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.