Komentara: 0
Pregleda: 87

4. međunarodni festival tradicijskog pjevanja

16. oktobar 2021. u 18:00 časova
HKC "Bunjevačko kolo"

U subotu 16.10.2021. će se održati 4. međunarodni festival tradicijskog pjevanja u svečanoj dvorani Hrvatskog kulturnog centra "Bunjevačko kolo", Preradovićeva 4, s početkom u 18 sati. 

Sudjelovat će 13 natjecateljskih skupina iz R. Srbije i R. Hrvatske, a festival će otvoriti prošlogodišnji pobjednici, skupina " Krajolik Lika" iz Novog Žednika.

Stručni žiri će sačinjavati: Kristina Planjanin Simić (profesor strukovnih studija na Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Kikindi), Mirjana Raić Tepić (nastavnik u baletskoj školi u Novom Sadu) i Tamara Štricki Seg (nastavnik u Glazbenoj školi u Subotici)

Ulaz je besplatan

Pokrovitelji festivala: Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Grad Subotica, Pokrajinski sekreterijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, Pokrajinski sekreterijat za obrazovanje, propise, upravu  i nacionalne manjine -nacionalne zajednice, Hrvatsko nacionalno vijeće u Republici Srbiji, Osječko baranjska županija i Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata.

4. međunarodni festival tradicijskog pjevanja
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.