Komentara: 1
Pregleda: 10224

Spektakl sa lampionima na veseli petak

16. decembar 2016. 18:00 časova
Subotica Više detalja

Decembar i približavanje božićno-novogodišnjih praznika nekako čine zimu svečanom,  bude se želje i nadanja, prašta se i poklanja, više je muzike, osmeha I lepih reči. Gradom obučenim u svečanu haljinu, širi se miris cimeta, kuvanog vina i toplote koju stvaraju porodična okupljanja i druženja sa prijateljima. Deca priželjkuju poklone i Deda Mraza, a odrasli rezimiraju, planiraju i nadaju se boljoj Novoj godini. Maštanja i kretivnost oslobođeni su u ovom mesecu svetlucavih lampica, melodičnih zvončića, mirisnih svećica, šarenih poklona i zimskih vašara.

Puno je onih koji se trude da uvećaju ovo predpraznično raspoloženje, a moža po kreativnosti u tome prednjači renomirana subotička kompanija Dudi Co  koja je u svoj “Veseli decembar” ušla Mikulaš kampanjom deleći poklone svojim kupcima prethodne nedelje i najavljujući početak božićno-novogodišnje akcije velikim spektaklom sa lampionima, još neviđenim u Subotici.

U petak 16. decembra Dudi Co poziva sve ljude dobrog raspoloženje da se okupe ispred Dudi Co Robne kuće tehnike na Segedinskom putu i zamisle dve stotine najlepših želja koje će biti poslate u nebo sa dve stotine svetlećih lampiona koje će sa svojim posetiocima lansirati u 18 časova. “Podelićemo dve stotine lampiona za prvih 200 ljudi koji u petak 16. decembra od 17 do 18 časova dođu ispred Dudi Co Robne kuće tehnike i time započeti veliku božićno-novogodišnju akciju. Prednost će, naravno, imati porodice sa decom i zaljubljeni parovi bilo koje starosne dobi. Biće to jedinstveni događaj koji vredi videti, a naše goste poslužićemo toplim čajem, kuvanim vinom I medovačom. Cilj nam je da širimo dobro raspoloženje i pozitivizam i,  naravno, da skrenemo pažnju na naše poslovanje i velike akcije koje smo pripremili za naše kupce u decembru u svim našim prodavnicama tehnike u Subotici, Adi, Senti, Kanjiži i Bačkoj Topoli. Ovaj dan, kojim počinju naše akcije, nazvali smo “Veseli petak” i u svim našim radanjama ponudićemo velika sniženja za praznične kupovine koja ćemo nastaviti do kraja godine. Želimo da našim kupcima obezbedimo najbolju ponudu i najbolju uslugu, kao i puno dobre energije i dobrog raspoloženja i sa tim ciljem i ulazimo u 2017. godinu”, poručili su iz menadžmenta Dudi Co kompanije.

"Hajde da zajedno oslobodimo veliku moć pozitivne energije i lepih želja! Ukoliko imate lepih želja, a uz to ste i romantični, nemojte propustiti ovaj spektakl jer su za sreću su potrebni momenti koji nam drže osmeh na licu. Što više takvih momentata želimo Vam u 2017. godini!  - Vaš Dudi Co! "

Spektakl sa lampionima na veseli petak
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.