Komentara: 0
Pregleda: 123

Tribina “Decentralizacija kulture i razvoj publike” i multimedijalni performans "Vidimo se u centru"

15. maj 2021.
Savremena galerija Subotica

Centar za savremenu kulturu i umetnost predstavlja: VIDIMO SE U CENTRU

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” u subotu, 15. maja od 17 časova u Savremenoj galeriji Subotica, članovi Centra za savremenu kulturu i umetnost predstaviće svoj program i ideje kroz tribinski program i multimedijalni performans.

Na tribini “Decentralizacija kulture i razvoj publike” učestvuju Ksenija Đurović (NKSS-Nezavisna kulturna scena Srbije), Jelena Grujičić (CSKU - Centar za savremenu kulturu i umetnost, Subotica) i Vladimir Đurić (KCZR - Kulturni centar Zrenjanina). Moderatorka razgovora je Gordana Vukov Ciganjik (CSKU).

Početak tribine je zakazan za 17 časova.

Nakon razgovora, neki od članova i gosti Centra izvešće interaktivni performans “MEET AT THE CENTER”.

Gosti: Aleksandra Arizanović, Melinda Futo, Reka Đurković, Balint Hulo, Livia Kočovski, Karina Nađ, Antonia Palfi, Aniko Tomin Kiš, Imelda Vereš.

Muzika: Radio Aktiv
Koncept: Heni Varga (Pozorišno udruženje “Letnji bioskop”) i Jelena Grujičić (UG Klara i Rosa)

Ulaz je slobodan.

 

Leta 2020. godine osnovan je Centar za savremenu kulturu i umetnost, Subotica sa ciljem da postane tačka okupljanja svih građana, prostor istraživanja, promišljanja, oslobađanja i povezivanja, koji kroz kreativne i edukativne programe aktivno okuplja i uključuje čitavu zajednicu te doprinosi promenama u društvu.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.