Komentara: 0
Pregleda: 154

Poziv za učešće u programu „Otvorena scena - Umetnička ulica“

15. maj 2019. 23:00 časova
Omladinski klub "Skladište" Više detalja

Poziv za učešće u programu „Otvorena scena - Umetnička ulica

 

Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „DANILO KIŠ“ poziva sve zainteresovane pojedince i grupe koje se bave muzikom, plesom ili književnim i pozorišnim performansom, kao i likovne, primenjene i grafiti umetnike, da se prijave za učešće u programu „Otvorena scena - Umetnička ulica, koji će se održati u Parku Ferenca Rajhla u Subotici 19. juna 2019. godine, u organizaciji Fondacije „DANILO KIŠ“.

 

„Otvorena scena“ predstavlja nastupe pojedinaca i grupa koje se bave muzikom (pop, rok, etno, džez, ozbiljna ili fuzija navedenih žanrova), modernim plesom ili književnim i pozorišnim performansom, dok „Umetnička ulica“ obuhvata izložbu umetničkih dela i rukotvorina, kao i lajv performanse grafiti umetnika.

 

Za prijavu za program „Otvorena scena“ potrebno je poslati:

- propratno pismo

- podatke o izvođaču: ime i prezime, kontakt telefon, adresa, e-mail adresa

- fotografiju/e izvođača i kraću biografiju

- snimke ili linkove do snimaka najmanje dve pesme, plesne tačke ili performansa u digitalnom formatu (po mogućnosti da jedan snimak, koji može biti snimljen i mobilnim telefonom, bude uživo sa probe ili nastupa)

- tekstove odabranih numera u elektronskom formatu (odnosi se na muzičare)

 

Za prijavu za program „Umetnička ulica“ potrebno je poslati:

- propratno pismo

- podatke o stvaraocu: ime i prezime, kontakt telefon, adresa, e-mail adresa

- fotografiju/e stvaraoca i kraću biografiju

- fotografije ili linkove do fotografija radova ili predmeta

- opis radova ili predmeta koji će se izlagati ili oslikavati na licu mesta

 

Navedeni materijal potrebno je poslati na mejl: office@danilokis.rs, najkasnije do 20. maja 2019. godine. O rezultatima konkursa Fondacija „Danilo Kiš“ će obavestiti prijavljene učesnike od 1. juna.

 

Stručni žiri za prijave učesnika u muzičkom delu program čine: Armand Mesaroš, muzičar, Ružica Inić, diplomirani solo pevač i nastavnik muzičke kulture, Dejan Anđelović, muzičar, Miloš Radović, diplomirani klarinetista i profesor klarineta, i Adrijana Bezdan Cerna, koreograf, će među prijavljenima odabrati one koji će imati priliku da se u okviru ovog programa predstave subotičkoj publici.

Poziv za učešće u programu „Otvorena scena - Umetnička ulica“
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.