Komentara: 0
Pregleda: 183

Radionica: Az elmúlás ajándéka - önismereti műhely

14. novembar 2019. 17:00 časova
Centar za lični razvoj "Spektrum" Više detalja

Az év utolsó előtti hónapjában a természetből lassan eltűnik a látható élet, a mélyben megkezdődik a nagy átalakulás misztériuma. Ez az időszak megnyitja bennünk az emlékezés kapuit, a mélyből előjönnek a veszteségélményeink magukkal hozva a múlandósághoz kapcsolódó érzéseinket. Ezeket az érzéseket vesszük górcső alá a soron következő önismereti műhelyen. Együtt keressük arra választ arra, hogy mit tesznek velünk a veszteségeink, a hiányaink megélése, a félelmeink. A veszteségek átszínezik az életünket, máshova kerülnek a hangsúlyok, a fókuszpontok, amelyek átsegítenek, új perspektívákat nyitnak a mindennapjainkban. A megváltozott működéseinkben rejlő lehetőségek nyomába eredünk. Rátekintünk a saját életünkért vállat felelősségre, kisimogatjuk az halálhoz és az élethez kapcsolódó elakadásainkat. Az önismereti műhelymunka keretét egy magyar népmese adja, azonban ezúttal a pszichodráma eszközeit is segítségül hívjuk.
Várunk szeretettel 2019. november 14-én 17 órától a Spectrum Személyiségfejlesztő Központban (Sonja Marinkovic 10/1, Szabadka).
A csoport létszáma korlátozott. Jelentkezési határidő: november 13., e-mailbe: dencst@gmail.com vagy a 0638396682-es telefonszámon vagy Facebook üzenetben.
A foglalkozás díja: 1200 din.
A foglalkozást vezetik: Vörös Karolina, pszichológus, pszichoterapeuta és Ricz Dencs Tünde, mentálhigiénés szakember, meseterapeuta

Radionica: Az elmúlás ajándéka - önismereti műhely
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.