Komentara: 0
Pregleda: 709

Promocija knjige i otvaranje izložbe - Gradska kuća

13. novembar 2009.
Više detalja
Promocija knjige “Polovni svet” i otvaranje izložbe ŽIVOT I SNOVI Aleksandra Zografa

U Vestibilu Gradske kuće, 13. novembra 2009. sa početkom od 18.00 časova, održaće se promocija knjige “Polovni svet” Aleksandra Zografa uz otvaranje izložbe “Život i snovi”.

Saša Rakezić Zograf dobitnik je nagrade „Desimir Tošić” za najuspešniji serijal objavljen u štampanim i elektronskim medijima u 2008. godini. Sastavni deo ove nagrade, dodeljene 19. februara 2009. godine, čini objavljivanje knjige nagrađenog autora u izdanju Službenog glasnika. Knjiga odabranih stripova “Polovni svet” Aleksandra Zografa je izbor iz nagrađenog serijala koji je objavljen u nedeljniku VREME. Zografovi strip-junaci su takozvani mali, obični ljudi (i sam autor, njegovi prijatelji i kolege) koji spas od mučne svakodnevice uspevaju da nađu kroz sanjarije ili artefakte iz davnih vremena.

Saša Rakezić alijas Aleksandar Zograf je strip-autor koji od sredine osamdesetih deluje na domaćoj sceni, a od početka devedesetih svoje radove objavljuje i u inostranstvu. Jedan je od malobrojnih strip-crtača koji od 2003. godine redovno objavljuje svoje radove u domaćoj štampi.

Početak u 18 časova
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.