Komentara: 0
Pregleda: 286

Protest "Subotica protiv nasilja"

12. jul 2023.
Trg (plato) Zorana Đinđića

Protestni skup u okviru kampanje "Srbija protiv nasilja" u Subotici održaće se u sredu, 12.07.2023. na platou Zorana Đinđića sa početkom u 19 časova. 

Zbog već postojećeg saobraćajnog kolapsa usled radova na nadvožnjaku zbog kojih je naš grad nažalost podeljen na dva dela, protestna šetnja se ovoga puta neće održati. Ne želimo da dodatno uvećavamo neprijatnosti koje građani doživljavaju zbog nesposobnosti ove vlasti koja nije u stanju da isplanira alternativne puteve za svoje građane.

Kao i do sada, biće prisutni govornici koji će nam se obratiti ali biće, kao i do sada, naši građani i građanke sa kojima ćemo međusobno vršiti komunikaciju i diskusiju. 

Zadesila su nas teška vremena u kojima se moramo držati zajedno i o kojima moramo razgovarati kako bismo pronašli zajedničko rešenje za izlaz iz ovog mraka u kojem živimo već čitavu deceniju.

Drage građanke i dragi građani, čekamo Vas u sredu, 12.07.2023 na platou Zorana Đinđića sa početkom u 19h!


Sredom, u našem gradu!

 

Organizacioni odbora skupa  
Gradske organizacije Stranke slobode i pravde, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana i Ekološkog ustanka.

Protest "Subotica protiv nasilja"
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.