Komentara: 0
Pregleda: 468

Memorijalna trka "Dren Mandić" - Palić

01. avgust 2009.
Više detalja
1. avgusta 2009. na Paliću će se održati memorijalna trka Dren Mandić u dužini od 8240m. Organizator trke je Atletsko rekreativni klub "Tron". Start trke je predviđen za 18h kod Velike Terase, na kojoj se vrši i prijavljivanje učesnika
.
Cilj sportske manifestacije: sećanje na tragično nastradalog klubskog druga, planinara Drena Mandića, obogaćivanje sportsko-rekreativnog sadržaja na Paliću, ukazivanje na značaj fizičke aktivnosti, jačanje sportskog duha, širenje sportske kulture, omogućavanje bavljenja sportom svim ljudima bez obzira na godine, pol, versku i rasnu pripadnost, promocija rekreativnog trčanja, prijem novih zainteresovanih rekreativaca u Atletsko Rekreativni Klub "TRON".

Prijavljivanje: na licu mesta, Velika terasa na Paliću, na dan Memorijalne trke Dren Mandić.Kotizacija za učešće se ne plaća!

Dužina i vrste trka: U znak sećanja na visinu na kojoj je Dren nastradao, staza je dugačka 8240 metara.Staza je kružna, jedan krug je 1030 metara.Kategorije na trci su apsolutna muška i ženska, i kategorija muško-ženski parovi.U kategoriji parovi takmičari trče po 4 kruga odjednom (jedna izmena).Redosled trčanja muško-ženski parovi sami određuju.Prva tri mesta u svim kategorijama dobijaju medalju. Spisak svih trkača koji savladaju stazu sa rezultatima biće objavljen na sajtu TRON-a tron.org.rs

Opšte informacije: Svaki učesnik je dužan da izvrši prijavu kod Velike terase za zapisničkim stolom najkasnije 15 minuta pre starta. Na sportskoj manifestaciji svako učestvuje na svoju odgovornost što se potrvđuje svojeručnim potpisom na prijavnom listu i izjavi o psihičkoj i fizičkoj spremnosti.Organizator brine o bezbednoti učesnika na samoj stazi i obezbeđuje lekarsko dežurstvo na sportskoj manifestaciji, kao i osveženje u toku i nakon trke. Dodatne informacije na telefon 063/84-24-800(Sebastian Ludaić)
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.