Komentara: 3
Pregleda: 9581

Zaplenjeni aditivi za meso i lovačka municija

20.10.2016. u 16:34h
Izvor: Subotica.com
Carinici su 19. oktobra 2016. godine na ulazu graničnog prelaza Horgoš, u saradnji sa policijom, zaplenili 17 kilograma aditiva za meso i 16 patrona lovačke municije „Fiocchi GFL 20“ 70mm.
Zaplenjeni aditivi za meso i lovačka municija

Aditive za mesnu industriju i lovačku municiju pokušala je da prokrijumčari 36-godišnja Novosađanka, ekonomista u privatnoj firmi, koja je svojim automobilom „Jeep Cherokee“ novosadskih registarskih oznaka, sama putovala na relaciji Segedin-Novi Sad.

U zemlju je ušla trakom obeleženom zelenim semaforom, čime se deklarisala kao neko ko nema ništa za prijavljivanje, što je i rekla carinicima prilikom susreta.

Bez obzira na to njen automobil je detaljno pregledan i tom prilikom je u prtljažniku ispod džaka sa hranom za pse i ispod tapacirunga oko rezervnog točka pronađena lovačka municija i 16 pakovanja aditiva za meso.

Zaplenjeni aditivi za meso i lovačka municija

Daljim pregledom su u pregradi zadnjih desnih vrata i ispod suvozačkog sedišta otkrivena još po dva pakovanja, dok su u pregradi ispod suvozačkog sedišta pronađena još četiri pakovanja aditiva koji se dodaje mesu.

Krijumčareni aditivi su privremeno zadržani na Horgošu. Lovačku municiju i ženu koja se našla u prekršaju preuzela je policija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 9581
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.