Komentara: 0
Pregleda: 2376

Rukometaši Spartaka sutra dočekuju Vardar u SEHA ligi

05.10.2015. u 15:13h
Izvor: Subotica.com
Hala sportova u Subotici ove sezone dočekala je vrhunski rukomet zahvaljujući plasmanu Spartak Vojputa u SEHA ligu. Jedan od mečeva koji tokom sezone izaziva ogromnu pažnju kako sportske javnosti tako i navijača jeste i sutrašnji dvoboj „putara“ i moćnog skopskog Vardara, učesnika rukometne Lige šampiona.
Rukometaši Spartaka sutra dočekuju Vardar u SEHA ligi

Snaga sutrašnjeg protivnika ogleda se u njegovom igračkom kadru, koji kod makedonskog predstavnika jedan od najjačih u Evropi, a ako se uzme u obzir da su ove sezone neprikosnoveni u SEHA ligi i u Ligi šampiona, onda je svakom jasno o kakvoj ekipi se radi. Imena poput Toskića, Lackovića, Šterbika, Dušebaeva, Lazarova, Dibirova, Marsenića i drugih ulivaju strahopoštovanje kod svakog protivnika, ali ponekad imena ne igraju utakmicu već tim.

U stručnom štabu Spartak Vojputa svesni su snage protivnika, ali isto tako detaljnom analizom uočili su određene mane u igri Skopljana, što će pokušati da iskoriste kako bi što više namučili protivnika. Trenera Branislava Zeljkovića raduje i činjenica da će protiv Vardara imati sve igrače na raspolaganju, koji su maksimalno orni da sutra daju svoj maksimum i pomrse konce velikom favoritu.

Rukometaši Spartaka sutra dočekuju Vardar u SEHA ligi

- "Kada pogledam sastav Vardara, sve bivši i sadašnji reprezentativci. Dakle to sve govori o kvalitetu našeg protivnika. Mi smo u predhodne dve nedelje pojačali intezitet našeg rada, i mislim da je ekipa dobro fizički pripremljena i dobro taktički pripremljena. Pitanje je samo kako ćemo psihički izdržati protiv tako kvalitetnog protivnika. Protivnik jeste za poštovanje ali nije za strah, i mislim da je osnova da moji igrači shvate da je to ekipa sa kojom mi imamo obavezu da igramo. Imamo tu obavezu prema nama samima, prema našoj publici koja nas podržavai mislim da ćemo dati u ovoj utakmici svoj maksimum." - izjavio je šef struke Spartak Vojputa

Svoja očekivanja pred sutrašnji duel sa velikim imenom u svetu rukometa, skopskim Vardarom, izneo je Borislav Ljubojević prvotimac RK "Spartak Vojput".

Rukometaši Spartaka sutra dočekuju Vardar u SEHA ligi

- "Očekuje nas utakmica sa prejakim protivnikom Vardarom i očekujemo da će taj isti Vardar da pruži fenomenalnu igru protiv nas. Međutim siguran sam da cela moja ekipa neće posustati i da će dati svoj maksimum i zalaganje, pa kako nam bude. Očekujemo veliku posetu na tribinama i da konačan rezultat ne bude dovođen u pitanje ako pružimo svoj maksimum." - poručio je Ljubojević

Kao i u predhodnom kolu protiv Nexea iz Našica, i sutra uveče ulaz za sve ljubitelje rukometa biće besplatan. Utakmica Spartak Vojput – Vardar počinje u 19h.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2376

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

branislav zeljković

seha liga

regionalna rukometna liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.