Komentara: 0
Pregleda: 2393

Raspisan tender za izgradnju Y kraka

06.01.2010. u 17:10h
Izvor: RTV Yueco
Raspisan tender za izgradnju Y kraka

Vlada Srbije raspisala je javni tender za izgradnju severnog kraka Koridora 10, od Novog Sada do Horgoša i od Subotice do Kelebije, rekao je ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić i pozvao zainteresovana preduzeća da se jave do 1. februara.

"Sa završetkom dela obilaznice oko Novog Sada i mosta Beška do kraja ove godine, odnosno do prvih meseci iduće godine planiramo da završimo ceo autoput Beograd-Horgoš-Kelebija", naveo je Mrkonjić.

Tender je raspisan 31. decembra prošle godine za izgradnju ukupno 110 kilometara poluautoputa.

Objasnio je da je tender raspisan za učešće u izgradnji delova auto-puta od Novog Sada do Horgoša i to na deonici između Horgoša i 28. kilometra od granice i između 38. kilometra i 98. kilometra, kao i na deonici između Kelebije i Subotice.

"Tender će biti otvoren do 1. februara i biće završen negde oko 5. februara", naveo je Mrkonjić.

Izrazio je očekivanje da će na tom poslu raditi domaća preduzeća, ali i poručio da je tender otvoren i za ostale firme. (RTS)

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2393

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.