Komentara: 14
Pregleda: 4776

Radovi na Y kraku stoje

22.01.2013. u 15:42h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na obilaznici oko Subotice, poznatijoj kao y krak i dalje stoje.
Radovi na Y kraku stoje

Nakon brojnih problema sa kojima se Koridori Srbije susreću od početka realizacije projekta izgradnje takozvanog ''Ipsilon '' kraka, odnosno saobraćajnice od Graničnog prelaza ''Kelebija'' do petlje ''Subotica jug'', potpuno završene eksproprijacije i utrošenih 275 miliona dinara na do sada izvedene radove na ovom potezu, građevinski radovi su usled nedostatka finansijskih sredstava već nekoliko meseci unazad obustavljeni, kaže za yueko piar Koridora Srbije, Sanja Stavrić.

Trasa Ipsilon kraka proteže se u dužini od nešto više od 22 kilometra i po međusobnom sporazumu izvođača radova na Sektoru 1 izvodi firma ''Borovica'', a na Sektorima 2 i 3 radove izvodi preduzeće AD ''Putevi Užice''.

Izvedeni su zemljani radovi, a procentualno su 70% završeni radovi na izgradnji nasipa.Na Sektoru 1 završeni su radovi na betoniranju kolovozne ploče mosta, iznad pruge Subotica-Sombor. Radovi su započeti krajem aprila 2010. godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 4776

Povezane vesti

Povezane teme

Y krak

izgradnja obilaznice oko Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.