Komentara: 4
Pregleda: 3799

Radovi na Y kraku stoje

01.10.2012. u 19:28h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na obilaznici oko Subotice Y kraku stoje. Ovih dana se očekuje da se održi sastanak između Koridora Srbije i Ministarstva saobraćaja. Na tom sastanku bi trebalo da se pronađe novac i rešenje u vezi hitnog nastavka izgradnje Ipsilon kraka. Neophodna finansijska sredstva bi trebalo da se obezbede rebalansom budžeta.
Radovi na Y kraku stoje

U Koridorima Srbije nam je još krajem avgusta rečeno da će se radovi intezivirati tek od septembra, nakon rebalansa budžeta. Do sada su završeni radovi na betoniranju kolovozne ploče mosta, iznad pruge Subotica-Sombor i urađen je nasip na 19 -tom kilometru.

Deo trase se proteže se od Graničnog prelaza Kelebija do ukrštanja sa državnim putem Subotica - Sombor u dužini od 11 kilometara. Na drugom delu trase obavljeni su radovi na iskopu kanala i uređenju kosina, a završeni su i radovi na odmorištu na 16-tom kilometru.

Kada se novac obezbedi obaviće se sledeći radovi: doprema kamenih materijala i materijala za asfalterske radove za sektore 2. i 3, nakon čega će uslediti radovi na izgradnji kolovozne konstrukcije.

Tada je rečeno da će radovi biti završeni do 30. oktobra, a vrednost radova po ugovoru iznosi oko dve milijarde dinara sa porezom na dodatu vrednost.

Kako sada stvari stoje promašen je još jedan rok za izgradnju obilaznice oko Subotice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3799

Povezane vesti

Povezane teme

Y krak

izgradnja obilaznice oko Subotice

zaobilaznica oko subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.