Komentara: 61
Pregleda: 26318

Pronađena mrtva beba u kontejneru

23.09.2013. u 00:01h > 16:32
Izvor: RTV Yueco
Danas tokom poslepodneva na Prozivki pronađen je leš bebe muškog pola ostavljen u kontejneru - saznaje Yueco. Prva veštačenja nagoveštavaju da je beba rođena živa, a tačan uzrok smrti biće poznat nakon dodatnog veštačenja.
Pronađena mrtva beba u kontejneru

Danas oko 16 časova pronađena je beba u kontejneru koji se nalazi iza garaža u ulici Sonja Marinković (između broja 1 i 3). Telo bebe muškog pola u kontejneru pronašao je Subotičanin koji je tražio plastičnu ambalažu sa ciljem da je  proda.

Telo bebe je bilo umotano u peškir, koji je bio sav od krvi. Na lice mesta izašla je policija, sudija i Hitna pomoć. Telo je poslato na obdukciju da bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Istraga je u toku.

Poslednji put u Subotici, pre otprilike 15 godina pronađeno je mrtvo novorođenče u kontejneru u centru grada iza tadašnje Robne kuće "Centar".

Pronađena mrtva beba u kontejneru

23.09. - 9:35h: Saopštenje PU Subotica

U Subotici je juče, oko 15.30 časova, u ulici Sonje Marinković, pronađeno telo novorođenčeta muškog pola.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Višeg suda, zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva i pripadnici Policijske uprave u Subotici. Istražni sudija Višeg suda izdao je naredbu za obdukciju kako bi se utvrdilo tačno vreme i uzrok smrti.

Subotička policija radi na utvrđivanju svih činjenica u vezi događaja.

23.09. - 13:42h

Istražni sudija Višeg suda u Subotici objašnjava da prema prvom lekarskom nalazu beba je rođena živa. U toku je utvrđivanje na koji način je beba umrla.

U zavisnosti od okolnosti kompletnog slučaja, ovo delo može da se kvalifikuje kao teško ubistvo, gde je zaprećena kazna zatvora od 10 do 40 godina. Ukoliko se radi o ubistvu deteta, odnosno čedomorstvu kazna se kreće od šest meseci do pet godina zatvora. Policija intezivno traga za osobom koja je bacila bebu u kontejner.

23.09 - 14:32h: Policija moli građane da pomognu u identifikaciji počinilaca

Pripadnici Policijske uprave u Subotici tragaju za sada nepoznatom osobom koja je juče izvršila krivično delo ubistvo kvalifikovano od strane tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici.

Mole se sugrađani koji raspolažu informacijama vezano za izvršeno krivično delo nad novorođenim detetom, čije je telo pronađeno juče u ulici Sonje Marinković da se jave Policijskoj upravi u Subotici na broj 192 ili na mob. br. 064/8927365.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 61
Pregleda: 26318

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.