Komentara: 21
Pregleda: 12399

Policija poziva građane da se jave ukoliko raspolažu informacijama vezanim za krivično delo ubistva bebe

30.09.2013. u 14:46h
Pripadnici Policijske uprave u Subotici tragaju za sada nepoznatom osobom koja je ostavila novorođenče, zavijeno u krvavi peškir, u kontejneru.
Policija poziva građane da se jave ukoliko raspolažu informacijama vezanim za krivično delo ubistva bebe

Po mišljenju ginekologa, ubijeno muško dete je najverovatnije rođeno živo i u kućnim uslovima, jer se retko dešava da roditelji izvedu bebu iz porodilišta, a potom je odmah ostave na ovakav način. 

Obdukcija će pokazati kako je obrađen pupčanik i proceniti u kakvim je uslovima i kada je beba rođena - kaže dr Luka Anđelić, načelnik Ginekologije u Opštoj bolnici u Subotici. - Događa se, na sreću ne tako često, da misli porodilje krenu nemilim tokom. Moguće je da je do izvršenja krivičnog dela dovela postnatalna depresija ili čak psihoza, gde je posebno karakteristično agresivno ponašanje porodilje ili prema sebi, ili prema tek rođenom detetu.

Iz Policijske uprave u Subotici apeluju na sugrađane koji raspolažu informacijama vezano za izvršeno krivično delo nad novorođenim detetom, čije je telo pronađeno u ulici Sonje Marinković, da se jave Policijskoj upravi u Subotici na broj 192 ili na mobilni broj: 064/892-73-65.

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 12399

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.