Komentara: 40
Pregleda: 17173

Pretučeni zbog zastave Srbije?

10.01.2012. u 17:15h
Izvor: SuMedija
Pretučeni zbog zastave Srbije?
Tri mladića i jedna devojka iz Bačkog Dušanova, povređeni su u teškom incidentu na „Eko“ pumpi, na autoputu E-75, nedaleko od Subotice, kada ih je, kako tvrde, bez ikakvog povoda napala veća grupa muškaraca koja se u tom trenutku takođe nalazila na benzinskoj pumpi. U napadu su korišćene palice i suzavac, a najgore je prošao 19-godišnji Branimir Parić, kome je, osim teških povreda glave i lica, izbijeno i nekoliko zuba.

Povređeni mladići i devojka sumnjaju da su pretučeni zbog zastavice Srbije koju su u tom trenutku imali u automobilu, jer se sumnja da su napadači, koji su bili u automobilima sa nemačkim registarskim oznakama, iz Novog Pazara. U Subotičkoj policiji su potvrdili da je došlo do incidenta, ali da nije bilo krivičnih prijava „jer je reč o običnoj tuči“, ali pretučeni tvrde da je ovde reč o klasičnom premlaćivanju.

- Stigli smo na pumpu i izašao sam izautomobila kako bih sipao gorivo. Dok sam to činio, pevušio sam pesmu Severine koja je u tom trenutku išla na radiju. Odjednom sam osetio jak udarac i ostao sam bez svesti – priča vidno potrešeni Branimir Parić.

Kada su videli šta se desilo, Branimirovi prijatelji su krenuli da izlaze iz automobila kako bi mu pomogli.

- Bilo ih tri puta više od nas i imali su palice i suzavce, tako da smo se ubrzo i mi našli na zemlji. Čak nisu poštedeli ni devojku koja je bila sa nama, jer je i ona dobila nekoliko udaraca u stomak. Meni su uduvali suzavac u oči, a dobio sam i udarce po glavi, grudnom košu i nogama. Slično je prošao i Darko Lazinica, koji je takođe bio sa nama u automobilu Zaista mi nije jasno zašto se sve ovo desilo. Očigledno smo se našli u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu – dodaje Nenad Kovačević.

Očevici tvrde da su se napadači ponašali bahato i prema osoblju „Eko“ pumpe na autoputu, a pre nego što su se uputili u pravcu graničnog prelaza Horgoš, jedan od službenika sa pumpe uspeo je da zapiše registarske oznake jednog od automobila i pozove policiju. Napadači su privedeni pre nego što su uspeli da uđu u Evropsku uniju, ali su ubrzo, uz prekršajne prijave, i pušteni da nastave put. U Policijskoj upravi Subotica nisu želeli da daju zvanične informacije o celom slučaju, iako su sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi zabeležile ceo incident.

- Ne verujem da bi ovako bili tretirani napadači u bilo kojoj drugoj zemlji, pogotovo jer je reč premlaćivanju koje nije ničim izazvano. Nismo nikada pre videli muškarce koji su nas pretukli, niti smo progovorili i jednu reč sa njima – ogorčeni su mladići iz Bačkog Dušanova.

Jedan od očevidaca celog incidenta, koji se u tom trenutku našao na benzinskoj pumpi, potvrdio je da napadu nije sledila bilo kakva rasprava.

- Napadači su već bili na pumpi kada je stigao automobil u kome su bile žrtve. Jeadn mladić je izašao iz auta i počeo da sipa gorivo, kada su ga nepoznati muškarci, uz bujicu uvreda na nacionalnoj osnovi, napali. Nakon prvog udarca je pao na zemlju kao pokošen, a potom su nastavili da ga udaraju. Bilo je jezivo – priča očevidac teškog incidenta.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 40
Pregleda: 17173
Povezane teme

eko pumpa

pretučeni na pumpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.