Komentara: 21
Pregleda: 5842

Poskupljuju komunalne usluge u Subotici

17.09.2014. u 17:31h
Izvor: RTV Yueco
Gradsko veće dalo je saglasnost na poskupljenja usluga “Vodovoda i kanalizacije”, “Čistoće i zelenila”, “Suboticatransa” i “Pogrebnog”, a ukoliko ovu saglasnost potvrdi Gradska skupština usluge ovih javnih preduzeća najranije od 01. oktobra biće skuplje za najviše 5,5 odsto, osim u slučaju "Vodovoda", gde će poskupljenje pojedinih usluga biti i veće od tog procenta.
Poskupljuju komunalne usluge u Subotici

Gradsko veće takođe je predložilo skupštini da da saglasnost na pokrivanje gubitaka “Čistoće i zelenila”. Prema predloženom rešenju, gubici ovog preduzeća iz 2012. biće delom pokriveni dobicima iz 2013. godine. Na sličan način, prema usvojenim predlozima, biće pokriven deo gubitaka “Zavoda za urbanizam” i “Stadion”-a.

Na današnjoj sednici Gradskog veća takođe je usvojen niz rešenja koja su upućena Skupštini na usvajanje, a vezana su za finansijske izveštaje, izmene programa poslovanja, povećanje osnovnog kapitala i raspodelu dobiti javnih i komunalnih preduzeća, kao i par kadrovskih rešenja na pozicijama vršilaca dužnosti direktora.

Materijal sa održane sednice možete pogledati i preuzeti sa zvaničnog internet portala grada Subotice, http://subotica.rs/index/page/lg/sr/id/7530

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 21
Pregleda: 5842

Povezane vesti

Povezane teme

gradsko veće

komunalne usluge

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.