Komentara: 36
Pregleda: 6911

Pištaljka! i zvanično ima podršku Grada

30.08.2011. u 11:18h
Izvor: Subotica.com
Kabinet Gradonačelnika i sajt www.subotica.com izdali su zajedničko saopštenje povodom ostvarene saradnje i u prvom zajedničkom projektu kroz odeljak "Pištaljka!" uspostavljena je bliska komunikacija, na tehničkom i organizacionom nivou, i u kojoj želimo da podelimo sa Gradom pištaljke koje se svakodnevno postavljaju kroz ovaj odeljak i zajedničkim angažovanjem radimo na rešavanju istih.
Pištaljka! i zvanično ima podršku Grada



Saopštenje povodom ostvarene saradnje Kabineta Gradonačelnika i sajta subotica.com (Pištaljka!)

Obaveštavamo posetioce da je sajt subotica.com sa svojim odeljkom "Pištaljka!" ostvario zvaničnu saradnju sa Kabinetom Gradonačelnika, koji je i zvanično preuzeo na sebe obavezu preuzimanja prijavljenih problema koji su u nadležnosti lokalne samouprave (javne ustanove koje uključuju nadležnost i aktivnosti komunalne policije) koje su iznešene u pištaljkama sa ovog sajta. Kabinet Gradonačelnika i web sajt www.subotica.com su kao deo ove saradnje naveli da će zajedničkim angažovanjem pozivati i animirati naše sugrađane da svojim učešćem doprinesu razvoju ovog odeljka i generalno podsticati proaktivnost Subotičana kroz zajednički viši cilj – rešavanje što više problema koji su deo ovog grada ali i davanjem primera da i sami sugrađani mogu da učine mnogo svojim individualnim angažovanjem.

Kabinet Gradonačelnika će svakodnevno pratiti ovaj odeljak, nove pištaljke i komentare, preuzeće u obavezu da radi na rešavanju nekoliko pištaljki dnevno i da javnost obaveštava o rezultatima putem zvaničnih saopštenja propraćenim relevantnim foto-video materijalom sa terena, ukoliko je to naravno moguće. Ova saopštenja će biti javno istaknuta uz svaku pištaljku na našem odeljku.

U toku je otvaranje gradskog Kontakt centra koji će omogućiti građanima da lično ili telefonskim putem ukažu na neke probleme koji su u nadležnosti lokalne samouprave i samim time zvanično upute zahtev za rešavanje istih.

Ovaj odeljak na sajtu subotica.com nedeljno, u proseku, ima desetak hiljada poseta, nekoliko desetina novih pištaljki, svakodnevno nekoliko desetina komentara – onih koji podržavaju konkretnu pištaljku i oni koji se ne slažu sa istom.

Iskoristite priliku – postavite i vi svoju pištaljku, iskoristiti mogućnost da zajedno rešavamo probleme ili makar skrenemo pažnju na iste. Veoma bi bilo korisno da u opisu problema budete što konkretniji i da po mogućnosti dostavite nekoliko fotografija kako bismo Kabinetu Gradonačelnika odnosno relevantnim službama i ustanovama pomogli da što preciznije lociraju i razumeju konkretnu situaciju.



Sajt subotica.com i Kabinet Gradonačelnika grada Subotice
Subotica, 30. avgust 2011.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 36
Pregleda: 6911

Povezana vest

Povezane teme

pištaljka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.