Komentara: 13
Pregleda: 6303

Para za Y krak nema

28.03.2013. u 16:25h
Izvor: RTV Yueco
Novca za završetak radova na obilaznici, poznatijoj kao Y krak nema. Iako je najavljivano da će u septembru prošle godine, nakon rebalansa republičkog budžeta novac biti obezbeđen, to nije urađeno.
Para za Y krak nema

U pisanoj izjavi za YuEco u “Koridorima Srbije” navode da je rad na Koridoru 10 kroz Srbiju organizovan je kroz četiri projekta:

“ Projekat Sever od Horgoša do Novog Sada, projekat Jug od Niša do južne srpske granice, projekat Istok od Niša do granice sa Bugarskom i projekat Obilaznica Beograd

Projekat Sever. Zahvaljujući 86,9 kilomera završenog auto puta u 2011. godini u prilici smo da bez problema, auto putem, putujemo od Horgoša do Novog Sada i dalje do Beograda, kažu u “Koridorima Srbije”. Ostalo je da se uradi još „Y krak“, deonica puta od Kelebije do petlje Subotica Jug u dužini od 22,3 kilometra.

Planirano je da radovi budu gotovi do kraja 2013. godine ali su privremeno obustavljeni dok se ne obezede sredstva iz budžeta Republike Srbije. D

o sada je urađeno oko 30% radova na „Y kraku“ koji treba završiti pre svega zbog građana Subotice i okolnih mesta jer će upravo oni imati najviše koristi od izgradnje, piše u saopštenju “Koridora Srbije”.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 nedelje
Komentara: 13
Pregleda: 6303

Povezane vesti

Povezane teme

Y krak

ipsilon krak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.