Komentara: 1
Pregleda: 5388

Otvorena međunarodna izložba sitnih životinja

26.11.2011. u 18:02h
Izvor: RTV Yueco
Otvorena međunarodna izložba sitnih životinja

Juče je u Hali sportova otvorena 28. Međunarodna izložba sitnih životinja. Izložbu je svečano otvorio gradonačelnik Saša Vučinić koji je istakao značaj izložbe i čestitao jubile subotičkom Udruženju odgajivača sitnih životinja. Izložba se zatvara sutra u 13 časova.U okviru svečanog otvaranja dodeljene su prikladne nagrade.

Po 28 put je u Subotici otvorena Međunarodna izložba sitnih životinja. Zbog jubileja od 50.godina rada i postojanja subotičkog Udruženja odgajivača sitnih životinja svi državni šampionate se održavaju Subotici i to: 13. Državni šampionat sitnih životinja, 54. Ornitološki šampionat ptica i 56. Savezna izložba pismonoša.

Ljubitelji životinja imaju priliku da za vikend pogledaju 3.000 eksponata iz 14 zemalja Evrope. Pod krovovima Hale sportova našli su se golubovi, kunići, živina I akvaristika.

Izložbu možete pogledati danas do 20 časova i sutra od 7 do 13 časova. Sutra će ispred hale biti organizovana I berza sitnih životinja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5388
Povezane teme

Saša Vučinić

hala sportova

hala sportova subotica

izložba sitnih životinja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.