Komentara: 0
Pregleda: 3757

Na Paliću održan 1. Reful Kup u jedrenju

30.04.2014. u 10:10h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarski klub "Reful" je još jednom organizovao uspešnu regatu, dvodnevno takmičenje jedriličara - prvi Reful Kup, na koji se prijavio neočekivano veliki broj jedriličara, čak 70 iz 8 jedriličarskih klubova iz Srbije.
Na Paliću održan 1. Reful Kup u jedrenju

Ovo je druga Refulova regata od prošle godine, a sam broj prijavljenih jedriličara govori o dobroj organizaciji prethodne regate. Regata je održana na Palićkom jezeru za vikend 26. i 27. aprlia i na njoj je učestvovalo 70 takmičara iz 8 jedriličarskih klubova iz Srbije.

Kak kažu u JK "Reful" vreme je bilo idealno za jedrenje, duvao je srednje jak vetar što je pogodovalo takmičarima. U subotu je duvao od 4 do 6m/s, a u nedelju od 8 do 10 m/s, tako da su i najmlađi takmičari u subotu uspeli da završe svoje trke.

Na regati je učestvovalo 5 klasa jedrilica: optimist, laser 4.7, laser standard, laser radial, i 470. Najmađi takmičar je imao 7 godina. Rezultate možete pogledati ovde.

Najuspešnijim takmičarima su podeljene prikladne nagrade i priznanja, uz neizbežno zaslađivanje tortom.

Na Paliću održan 1. Reful Kup u jedrenju

Na Paliću održan 1. Reful Kup u jedrenju

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3757
Povezane teme

palić

jezero palić

jedrilica

jedriličarski klub

jedriličarstvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.