Komentara: 5
Pregleda: 8676

Mirna Radulović: Nisam mogla da zaspim od uzbuđenja

22.01.2013. u 18:38h
Izvor: Telegraf
Mirna Radulović: Nisam mogla da zaspim od uzbuđenja

Posle skoro šest meseci konačno smo dobili i pobednika “Prvog glasa Srbije”, a to je Mirna Radulović, koja je u velikom finalu bila ispred Nevene Božović.

U razgovoru za Telegraf, mlada Subotičanka je otkrila kako se oseća posle trijumfa, ko joj je prvi čestitao, sa kojim pevačem bi napravila duet i da li ima dečka...

Takođe, Mirna je govorila o svojoj želji da učestvuje na pesmi “Evrovizije”.

Kakvi su vaši utisci posle pobede u „Prvom glasu Srbije“? Da li ste mogli da zaspite od uzbuđenja?

Nisam mogla za zaspim, bila sam veoma uzbuđena, nisam očekivala da ću pobediti i presrećna sam!

Kako su reagovali mama, tata, sestra i prijatelji na vašu pobedu? Kako je reagovala rodna Subotica?

Naravno da su i oni oduševljeni. Govorili su mi da su očekivali i bili sigurni u moju pobedu, da sam najbolja za njih, ali svi smo još pod utiskom.

Ko ti je prvi čestitao pobedu? Šta su vam rekle Sara i Nevena?

Bila sam u šoku, ne sećam se ko mi je prvi prišao, mislim upravo Nevena i Sara, a potom žiri i ostali finalisti. Čestitale su mi, govorile bravo i da su presrećne zbog mene.

Vlado Georgiev, Aleksandra Radović, kao Saša Milošević Mare hvalili su vas sinoć na sav glas. Da li bi voleli da snimite duete sa ovim pevačima? Da li vam je neko od njih već ponudio saradnju?

Naravno da bih volela, čast bi mi bila da pevam s takvim pevačima. Žiri je tokom takmičenja već više puta naglasio da možemo da očekujemo od njih podršku, savet tako da ćemo videti.

Kada već govorimo o duetima, s kojim učesnikom “Prvog glasa Srbije” biste otpevali zajedničku pesmu?

Sa Saškom Janković, Zoranom Stanićen i Nevenom Božović.

Ovih dana mediji su se raspisali o vašem učešću na “Beosongu”. Da li vidite sebe na “Evrosongu” u Švedskoj?

To mi je bila želja od malena, da predstavljam našu zemlju na tako velikom takmičenju. Nadam se da će jednog dana biti prilike i za to.

Tokom takmičenja, stekli ste armiju fanova, kako ženskih, tako i muških, koji bi sigurno voleli da znaju da li Mirna ima dečka?

Neka to bude tajna. (osmeh)

Koji su vaši planovi za budućnost? Kada možemo da očekujemo prvi album?

Tek sam osvojila nagradu, prvo da saberem sve utiske u da se dobro odmorim, a potom ćemo da radimo na tome.


Vest o Mirninoj pobedi na sajtu Maraje Keri

Sajt www.mariahjournal.com, koji skuplja sve informacije o američkoj pevačici, objavio je da je mlada Subotičanka odlično izvela Marajin hit "Hero"

Na sajtu mariahjournal.com, koji generiše sve informacije koje su u vezi s Marajom Keri, osvanula je vest da je Mirna Radulović pobedila u “Prvom glasu Srbije”. U kratkom tekstu napisano je da je mlada Subotičanka odlično izvela pesmu “Hero”, koju izvodi popularna američka pevačica.

Mirna Radulović: Nisam mogla da zaspim od uzbuđenja

“Prošle noći završena je druga sezona Prvog glasa Srbije”, muzičko takmičenje koje podseća na X faktor. Mirna Radulović je proglašena za pobednicu i otpevala je savršeno pesmu “Hero”, stoji u tekstu na sajtu mariahjournal.com.

Ovu informaciju među prvima je prenela dobra Mirnina drugarica i njena dojučerašnja rivalka u “Prvom glasu Srbije” – Saška Janković.

Izvor: Telegraf
Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 8676

Povezana vest

Povezana zviždaljka

Povezane teme

prvi glas srbije

mirna radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.